Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TRAGEDIJA UČESNICE

Jovani umro bratanac

Autor: E. A. | 24.06.2015 - 23:45:00h | Komentara: 8

Iako je prethodnih nekoliko dana bila vesela jer se približava finale rijalitija "Parovi", Jovanu Tomić rastužila je vest o tragediji u njenoj porodici. Naime, dvomesečni sin njenog brata preminuo je pre dva dana, a njeni najbliži rešili su da joj jave tužne vesti kako bi ukućanka izasla iz vile i ispratila bebu koju nije ni upoznala jer se rodila tokom njenog boravka u rijalitiju.

Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora | Foto: Youtube Screenshot

 
- Jovanini roditelji su insistirali da joj produkcija saopšti da je mali Dušan preminuo nakon operacije srca koje je imao. Ukućanka "Parova" pala je u nesvest nakon ovog saznanja i lekari vile su morali da reaguju zbog teskog stanja u kom se nalazila - priča za "Alo!" izvor blizak porodici Tomić.

Jovana je pre dva meseca kada je saznala da se mali Dušan rodio, slavila je tada nekoliko dana i častila pićem sve učesnike.

Poslednji komentari
  • kojo Vreme: 24.06.2015 23:55h

    saucesce , Zalosti tek poceo da zivi.

  • Maki Vreme: 25.06.2015 02:00h

    Ne bi trebalo da ostane u rijalitiju i učestvuje na žurkama, gde se peva, veseli, igra i dirinči! Nije lepo, niti moralno ostati. Treba da bude sa porodicom u teškim trenucima, a ne sa razbludnim i nemoralnim svetom.

  • Boxy_Co Vreme: 25.06.2015 08:17h

    Čitam i ne verujem....Saučešće porodici.Ne dao Bog nikome pa ni onim najvećim američkim dušmanima što nam svašta pobacaše 99. te nam posledice sad kulminiraju.....Andjeo mali, nebo je bogatije za još jednog andjela....Tuga!

  • sale Vreme: 25.06.2015 09:32h

    Z bog glupavog rijalitija nikad nisi videla i poljubila dete svoga brata nazalost to je cinjenica sa kojom ces morati ziveti a sama vidi da li ti se isplatilo meni licno ne bi bilo sve jedno

  • PRLJAVE-IGRE Vreme: 25.06.2015 10:44h

    ILI LAZETE ILI JE NEKO OVDE LUD. ONA JE I DALJE U RIJALITIJU? SEDI TAMO GDE SE PEVA I PODVRISKUJE? CAK JE REKLA ZORICI :DOBILA SAM TVOJU BROJANICU IZ KUMANICE VALJDA SE SADA BITI BOLJE????GDE BOLJE KAD DETE UMRE, NEMA BOLJE SAMO COVEK IDE DALJE I PRAVI NOVU DECU AKO MOZE...ZNACI JOVANA ZNA DA CE DOBITI PRVO ILI DRUGO MESTO I ZATO JE OSTAL STO POSTO...A POLITICAR IZJAVLJUJE DA GA JE OSTAVILA DEVOJKA BAS SINOC?CUNDE PRLJAVE IGRE ZA SITNU LOVU.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP