Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

KALUĐERIČKA SAGA SE NASTAVLJA

Karađorđe: Čabarkapa bolje da ne prilazi detetu!

Autor: Sanja Arsić | 22.11.2013 - 19:30:00h | Komentara: 7

I dok Ljuba Pantović ne želi da se oglašava u javnosti povodom nove životne uloge, njen bivši suprug Karađorđe Subotić kaže za „Alo!“ da je presrećan jer je postao deda i da jedva čeka da mu ćerka Aleksandra S. (17) i unuka, koja će nositi njegovo prezime, dođu kući. Naša ekipa posetila je novopečenog deku u njegovom domu u Kaluđerici, gde nas je sa osmehom na licu primio u kuću i otkrio nam da iz sve snage navija za to da se devojčica zove Vasilica. Subotić ističe da mu od oca njegove unuke, Aleksandra Čabarkape (koji je trenutno u zatvoru, prim. aut), ne treba ništa u životu, kao i da je bolje da im on i ne prilazi.

Ljubavni trougao: Čabarkapa i Aleksandra

Čabarkapa i Aleksandra

 - Osećam se fenomenalno, super. Devojčica i Aleksandra su dobro, brzo će kući i mogu vam reći jedva čekam. Šta je bilo bilo je, napravljena je glupost. Moja ćerka je dete, šta je ona znala, ja za celu situaciju krivim Ljubu, koja je tog čoveka dovela da nam čuva decu, dok sam ja u zatvoru, što je on iskoristio, ali dobro. Prošlo je sve, bitno da mi je ćerka dobro, kao i beba. Još se za ime nismo odlučili, ja navijam za to da se zove Vasilica dok Aleksandra hoće Marija Ana ili Magdalena, videćemo. To je dete moje ćerke i prezivaće se Subotić. Ne treba nam od Čabarkape ni alimentacija, ništa, bolje da nam ne prilazi - rekao nam je Karađorđe, a zatim dodao da se sa Ljubom čuje, ali da mu je zabranjen kontakt sa mlađom ćerkom Goranom.

Ćerka ga razočarala: Karađorđe sa Aleksandrom

Karađorđe sa Aleksandrom

 - Sa Ljubom se čujem kad treba, a sa mlađom ćerkom Goranom ne, jer joj je majka zabranila da se viđamo i čujemo, ne znam koji je razlog za to. Nadam se da će doći da vidi sestričinu. Ljuba je poslala cveće i medu, a u poseti nije bila, mislim da se čula sa Aleksandrom - priča nam Subotić, koji kaže da će novopečena mama vanredno završiti školu.

 
- Zbog nastale situacije, moja ćerka nije završila srednju školu, ali čim beba malo ojača upisaće vandredno. Obrazovanje je bitno, a ja ću joj pomoći da može da završi bar tu neku višu školu - ljubazno završava Ljubin bivši suprug.

Subotić: Čabarkapina žena nije znala za trudnoću!

Zvanična supruga Aleksandra Čabarkape Klaudija saznala je za trudnoću Aleksandre S. (17) tek kada je njena beba rođena. Pitali smo Karađorđa da li zna da gospođa Čabarkapa nije bila upućena u situaciju iako je njegova ćerka redovno posećivala Klaudiju.

- Jadna žena nije znala. Očigledno da je u šoku, jer ona nije ni mogla da primeti Aleksandrinu trudnoću, stomak joj je bio baš mali, jedva se poznavao - iskren je farmerkin bivši muž.

Poslednji komentari
  • VECA Vreme: 22.11.2013 19:56h

    STA ONA JE DETE? NIJE ZNALA NISTA? PA VALJDA NIJE RETARDIRANA, MAKAR JE TREBALO DA ZNA KAKO SE ZATVARA RAJFESLUS NA HALJINI? VALJDA SU JE UMNI RODITELJI, PREPAMETNA MAJKA BAR TO NAUCILI?

  • Kodar Vreme: 22.11.2013 20:08h

    Ma kakve španske serije ovo je za oskara, ma kusturica ga ne bi napisao... Dok je ovaj bio u zatvoru onaj drugi mu je ženu pa ćerku. Sad je onaj u zatvoru a ovaj mu čuva bebu, devojku, čuje mu se sa bivšom devojkom a brani mu i bivšu ženu...

  • Ludi ja Vreme: 22.11.2013 20:27h

    E jes me zabole .za ovu bagru ,dete ce ispastati ni krivo ni duzno tu je cemer ove price,kakvi roditelji takva i deca...

  • Veki Vreme: 22.11.2013 21:36h

    A slika bas kako prilici ocu i cerki maloletnici.

  • neznalica Vreme: 23.11.2013 10:07h

    ZENA NIJE ZNALA ZA ALEKSANDRINU TRUDNOCU PRIMALA JE U KUCU DA SE SVETI MAJCI A I ONA JE SAMA MAJKA STO JE NIJE POSAVETOVALA MAJCINSKI DA SE VRATI KUCI NEGO JE KAO PODZAVALA KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU UPADA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP