Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

FARMERKIN BIVŠI MUŽ ODLUČIO DA OPROSTI I NJOJ I MEZIMICI ALEKSANDRI

Karađorđe: Oprostio
sam ćerki i brinuću
se o njenom sinu!

Autor: D. Petrović | 19.07.2013 - 13:28:00h | Komentara: 6

Sapunska opera u beogradskom predgrađu Kaluđerica, čiji su glavni akteri članovi porodica Subotić, Čabarkapa i Pantović, nastavlja se, a u novoj epizodi dolazi do zaokreta, pa su se Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić slikali sa svojim ćerkama, nasmejani i zagrljeni u njihovoj porodičnoj kući, i to istog dana kada je Aleksandra optužila svog oca i strica za prebijanje!

Ljuba Pantović

Sapunska opera u Kaluđerici se nastavlja iznenadnim obrtom / Foto: Svet.rs

 

„Aleksandra se vratila u moj dom i kada se porodi i njeno dete će moći da živi ovde, jer šta je dete krivo? Ništa. A ja sam se pomirio s tim. To je moja sudbina i ne mogu
protiv toga”, kaže Subotić

Prvi put otkad je zajedničke slike objavio portal „Svet.rs“, za medije je progovorio i Karađorđe Subotić, koji je u ponedeljak pušten na uslovnu slobodu, a za „Alo!“ je izjavio da nije tukao svoju maloletnu trudnu ćerku, naprotiv, primio ju je u kuću i brinuće se o njoj, kao i o njenom sinu koga će dobiti sa njegovim ljutim neprijateljem Aleksandrom Čabarkapom.

- Ja ne volim Čabarkapu, niti on voli mene. I on i ja znamo šta je razlog. Mi se nikada nismo družili, a ja sam danas bio u socijalnoj službi u Grockoj, gde sam se izjasnio da ću da vodim računa o svojoj ćerki Aleksandri, kao i da prihvatam tu situaciju, ne zato što mi je drago, već zato što je to moje dete i ne mogu da je se odreknem - počinje priču Karađorđe, koji odlučno negira da su njegov brat Srboljub i on u utorak, 16. jula, tukli Aleksandru.
  • Karađorđe Subotić | Foto:
  • Karađorđe Subotić | Foto:
  • Karađorđe Subotić | Foto:
  • Karađorđe Subotić | Foto:
- Nikada se ne bih tako odnosio prema svojoj ćerki. Posebno ne bih šutnuo trudnicu. Da sam je šutnuo, ona više ne bi bila trudna. Ja uopšte nisam tako slab. Pročitao sam da je Čabarkapa izvadio neko lekarsko uverenje o lakim telesnim povredama, da sam je ja šutnuo povrede ne bi bile lake, to bi bio prekid trudnoće. Imamo ceo video-snimak na kom se može videti da mi nismo tukli Aleksandru. Ona se vratila ovamo da živi najnormalnije, zašto bi je neko tukao. Uostalom, verujte mi, ja da nekome sad udarim šamar, bio bih momentalno vraćen u zatvor - dodaje Subotić i potvrđuje da su u sredu kod njega bile i bivša supruga Ljuba Pantović i ćerke Aleksandra i Gorana i da su se rastali u prijateljskim odnosima.

- Aleksandra se vratila u naš dom. Kada se porodi, i njen sin će moći da živi ovde jer šta je dete krivo? Ništa. A ja sam se pomirio s tim. To je moja sudbina i ne mogu protiv toga. Sinoć smo svi bili na okupu. Ljuba i ja smo razgovarali. Moje mišljenje je da će Ljuba sve učiniti da zaštiti svoje dete. Ja ne ulazim u tu priču da li je ona bila sa Čabarkapom ili ne, mi smo razvedeni i to je njen život. Ja joj želim svu sreću, ali se mi nećemo pomiriti i nećemo ponovo biti zajedno - rekao je Karađorđe za „Alo!“.

Čabarkapa i Aleksandra / Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

Čabarkapa i Aleksandra / Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

Aleksandra tukla strica Srboljuba pesnicom u leđa?!

Na video-snimku koji su snimile kamere ispred kuće Srboljuba i Karađorđa Subotića, a koje su našoj ekipi date na uvid, može se videti da je 16. jula Aleksandra Subotić došla u 14.38 i otišla u 15.40, kao i da se do kraja tog dana nije vraćala u kuću svog oca i strica. Kako snimci pokazuju, Aleksandra je ta koja je zadavala udarce, te se može videti da je u jednom momentu pesnicama udarala strica Srboljuba Subotića.

Aleksandra Subotić

- Imali smo mnogo sreće jer sam čak i ja zaboravio da je taj video-nadzor ispred kuće popravljen pre dva ili tri dana i na osnovu njega videćete da je Aleksandra prekjuče došla, bila tu, razgovarala sa nama i najnormalnije otišla. Više se u toku tog dana nije vraćala. Oni tvrde da smo je Karađorđe i ja tukli u kući, a da je ona pobegla bosa. Na snimku od tog dana vidi se da ona odlazi u japankama u kojima je i došla, sasvim normalno. Osim toga, jasno se može videti i da ona udara mene jer sam je snimao kamerom. Znao sam da su Čabarkapa i ona smislili nešto, čim je ona došla. Posle sam u novinama video i šta - kaže Srboljub Subotić za naš list i dodaje da je policija obaveštena o njihovom slučaju.

- Iz MUP-a sam dobio informaciju da je policijska patrola non-stop tu, ne znam da li su bili i tada tu i da li su bili u civilu ili ne. Uglavnom, oni neprestano posmatraju našu kuću - tvrdi Srba i otkriva da kada je pitao bratanicu odakle joj lekarski nalaz, ona izjavila da joj je izdao lekar iz Kaluđerice.
Do Aleksandrinog i Čabarkapinog komentara nismo došli do zaključenja ovog broja.

Poslednji komentari
  • mira Vreme: 19.07.2013 13:39h

    aaaamaaaaan, ljudi...ko su ove spodobe o kojima danima pisete. u srboji umiru deca, a vi nas bobmardujete sa vestima o nekim probisvetima....

  • mira Vreme: 19.07.2013 13:41h

    koga ovo zanima

  • Mili Vreme: 19.07.2013 18:24h

    Ovo je toliko jadnok, bedno i providno. A providno je jer i ćorav vidi da ovi žele da budu poznati i ne biraju način kago da dospeju u medije. Da li ovoj Ljubi isti scenarista radi scenario kao i u onim emisijama što je vodila sa Karamelom, slični su fazoni,debilizam i ostalo! Ne znam samo kako na ovo do sada ne reaguje tužilaštvo,centar za socijalni rad, Laza Lazarević-ustanova, bilo ko!

  • magdalena Vreme: 19.07.2013 18:27h

    Mala je skoro izjaavila da nije trudna , da je sve izmislila, onda keva luduje po splavovima sa pijandurama sa farme, tužiće Aleksandra, onda vest da jee otaac robijaš udarao po stomaku, da bi sada svi bili srećna porodica...paa ko koga ovde jebe. Predlažem da se napravi posebna emisija preljubnika gde će se ova saga završiti orgijama svih navedenih i naravno čerkin porođaj u lajvu.

  • ZIKA Vreme: 19.07.2013 19:54h

    Daj je cerki a ne nama svakodnevno prostakuso.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP