Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

UČESNICI RAZOČARANI ŠTO ŠAŠIĆ NE IDE DALJE

Knez i Goca: Željko je zaslužio mesto u finalu!

Autor: B. Radulović | 23.12.2013 - 19:15:00h | Komentara: 9

Muzički šou „Tvoje lice zvuče poznato” dobio je pet finalista, među kojima su Aleksa Jelić, Boris Milivojević, Sara Jovanović, Ana Kokić i Nenad Knežević Knez, koji smatra da je glasanje trebalo da bude drugačije. On ne krije da je razočaran što se Željko Šašić nije našao u ovom odabranom društvu:

TLZP

Šašić kao Željko Samardžić: Nije prošao dalje...

- Razočaran sam što Željko Šašić nije prošao dalje jer mislim da je to zaslužio. Njegov lik i delo bili su jedna od suštinskih imitacija ovog šoua. Ja se osećam fenomenalno što sam prošao dalje, ali ne sanjam o pobedi, jer smatram da su u ovom šouu svi učesnici pobednici. Ipak, Željkovo ispadanje mi je jedino razočaranje tokom ovog spektakla - ističe Knez.

TLZP

Finalisti "TLZP" na okupu...


Žal što Šašić nije prošao dalje ne krije ni Goca Tržan, koja se takođe nije plasirala u završnicu ovog takmičenja:

TLZP

Podržali kolegu: Goca Tržan i Knez


- Manje mi je žao što ja nisam u finalu nego Željko, koji je briljirao tokom celog ovog takmičenja. Moje uloge su bile dosadne i bez veze, pa nisam mogla da se dam onoliko koliko je to potrebno, ali Željko me je istinski zabavljao tokom čitavog serijala. Nemam favorita za pobedu jer su svi dobri, a humanost će u svakom slučaju pobediti - smatra Goca.

Međutim, Željko kaže da ga rangiranja ne interesuju.

- Ljudi, mene je baš briga za plasman, ja se time odavno ne opterećujem. Baš me briga ko će biti pobednik, jer to nije suština ovog takmičenja. Meni je važno da smo mi sve vreme bili na visini zadatka i da smo napravili emisiju koja je gledana i putem koje smo učestovali u humanitarnom projektu. Sve ostalo je nebitno - rekao nam je Šašić.

TLZP

Zadovoljna glasovima publike: Tamara Dragičević


Glumac Boris Milivojević, koji je pobrao najviše simpatija publike, otkriva da ga u finišu nećemo gledati u ženskom kostimu.

- Nisam očekivao da ću ući u finale, ali mi je drago što jesam. Tokom serijala se nisam opterećivao brojem bodova koje dobijam, pa sam u neku ruku iznenađen što sam prošao. Moj favorit za pobedu je Sara - otkrio je glumac kojeg smo probudili posle žurke koju su imali nakon završetka polufinala.
Pevačica Snežana Babić Sneki, iako nije prošla dalje, kaže da nije razočarana:

- Od početka na ovaj šou gledam kao na veliki izazov. Ja sam ostvarila svoj cilj, a to je da se publici predstavim na drugačiji način i pokažem šta sve umem. Po komentarima kolega i fanova vidim da sam mnoge prijatno iznenadila. Ne mogu da kažem koga bih volela da vidim kao pobednika jer bih bila subjektivna zato što sam za sve ovo vreme stekla divne priajatelje među takmičarima. Pobednik ovde nije toliko bitan koliko činjenica da novac ide u humanitarne svrhe.

Ni glumica Tamara Dragičević ne žali što nije stigla do top pet.
- Ovo je naša timska igra i u finalu smo svi zajedno da nastavimo sa dobrom zabavom, samo se petoro najboljih takmiči ko će dobiti glavnu nagradu i dodeliti je kome. Zadovoljna sam glasovima publike i kako je sve prošlo u polufinalu s obzirom na to da smo prvi put išli uživo. Bilo je sjajno, a ko god da pobedi, radovaću se od srca.
Aleksa: Nije smelo da se desi da Željko ne prođe
Pobednik polufinalne večeri Aleksa Jelić kaže da je razočaran što sa Šašićem neće deliti stejdž u finalu.

- Nije smelo da se desi da Željko ne prođe dalje. Uz dužno poštovanje svih ostalih takmičara, ali Šašić je jedan od najboljih tekmičara ovog šoua i uvek je bio moj favorit. Sa druge strane, on je vrstan umetnik i odličan pevač. Jako mi je žao što nije u finalu jer je po mojim merilima morao biti. Obeležio je ovaj šou.
 
Poslednji komentari
  • Posmatrač Vreme: 23.12.2013 20:43h

    Boris ima dobre imitacije, ali ubrzo je počeo da se ponavlja... Dobijao je poene na imitacije, mada mu je to negde i u opisu posla (Aleksi su oduzimali poene iz istog razloga kao plesaču, srećom te je ipak prošao dalje). Sara ima kvaliteta, ali nije na nivou ostalih takmičara, na žalost ima najbrojne navijače. - Ako se posmatra kompletan utisak Šašić je mogao da zameni najpre Saru, ali i Borisa - kompletan utisak koji je ostavio trebalo je da mu bude karta za finale.

  • vesna Vreme: 23.12.2013 21:18h

    Morala je da prodje Sara koja veze nema, platio tatica. Ko je ona uopste i sta ima iza sebe da bi se nasla u ovom drustvu. Sramota.

  • Nikolic Predrag Vreme: 23.12.2013 21:30h

    Da li je moguce da produkcija TLZP ne prati komentare na Twitteru povodom polufinalne emisije. Da li je moguce da ne prati tekstove u dnevnim novinama i ankete koj je nezasluzeno prosao u finale a ko je zasluzeno trebao da prodje a nije. Da li je moguce da Zeljko Sasic kao vrhunski pevac i imitator, koji je zabavljao gledaoce i dovodio ih do suza, nije prosao u finale. Sve ovo me dovodi do zakljucka da su kod nas cak i emisije humanitarnog karaktera namestene Nerealne ambicije oca jedne od ucesnica donekle su pokvarile opsti utisak TZLP, koji je do polufinalne emisije bio fantastican.

  • Stoja Vreme: 23.12.2013 22:36h

    Sari nije mesto u ovoj emisiji, a kamoli u finalu. Taj ko je gura postiže kontraefekat jer od simpa devojke postaje antipatični smor ispodprosečnog talenta.

  • Bez veze Vreme: 24.12.2013 04:59h

    Bespotrebno nam se nameću neke face,neke u usponu neke već davno zaboravjene.Jedva sam čekala subotu a zbog ovakvih stvari se i događa gađenje... Željko, samo napred!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP