Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

VELIBOR DŽAROVSKI SUMNJA

Kralj nameštaljki: Iks Faktor je namešten, Daniel će biti pokraden!

Autor: A. O. | 07.03.2014 - 17:30:00h | Komentara: 2

Čuveni makedonski menadžer Velibor Džarovski, poznatiji kao “kralj nameštaljki”, koji je u životu namestio preko 100 fudbalskih utakmica širom Jugoslavije, iznosi šokantnu tvrdnju – da je ceo šou-program “Iks Factor” namešten!

Namestio  sve što se može  namestiti:  Velibor  Džarovski

Namestio sve što se može namestiti: Velibor Džarovski

Džarovski tvrdi da će i finale biti namešteno i da je obavestio Daniela Kajmakoskog da će biti pokraden!
- Apsolutno mislim da je ceo šou-program namešten, a to mi je bilo jasno kad je u utorak ispala Ilma – kaže Džarovski i dodaje:
- Sumnjao sam od samog početka. Znate da u prvenstvima ne nameštaju sve utakmice, namesti se samo jedna. A ona od utorka uveče je bila nameštena. Kad me u kladionici pitaju ko će da ispadne, uvek pogodim, a poslednji put sam rekao da ne smeju da ispadnu “Doktori” i Lukijan, jer bi Kristina i Emina ostali bez kandidata, a to nije smelo da se dogodi. Rekli su za Ilmu da je previše mlada, te da je zbog toga izbacuju. To znači da kad smo 1987. kao juniori osvojili Svetsko prvenstvo, Prosinečki i Mijatović nije trebalo da budu tu? – kaže na početku popularni Džara.

Iako finaliste bira publika, a žiri samo da završnu reč, Velibor tvrdi da se glasovi namerno pogrešno broje.
- I sami znate koliko se njih žalilo da ne može da glasa. Nije bitno ko glasa, nego ko broji glasove. Sve dok produkcija ne sastavi novinarski žiri koji neće biti potplaćen, a regulisaće se tok glasanja, ovo takmičenje će se nameštati. Zaboga, pa ovo je Balkan, ovde je 90 odsto programa namešteno! Žao mi je samo Daniela, koji je uz Ilmu jedini favorit. Upozorio sam njegov tim da će finale biti namešteno i da obaveste publiku da ne šalje glasove, jer će biti pokradeni! – kaže za naš portal Džarovski.

Danijel Kajmakovski

Danijel Kajmakovski

Na primedbu da je “Iks Faktor” strana licenca, zbog čega njegove optužbe mogu zvučati neozbiljno, Džarovski kaže:

- Nema to veze! Jeste ovo strana emisija, ali ovo je Balkan, prilagođeno je našem mentalitetu, ovde nije smelo da se desi da mentori ostanu bez kandidata i zato su Maid i Ilma morali da budu u duelu, jer Željko već ima Daniela, a Kiki Tamaru, dok Kristina i Emina imaju samo po jednog takmičara, odnosno, grupu. Time vam je sve objašnjeno – završava Velibor Džarovski za telegraf.rs.

Iks faktor: Šou nije namešten, niko neće biti pokraden, ko gubi ima pravo da se ljuti!

Milena Popović, portparol MBK produkcije, kaže da je nameštanje nemoguće, te da su takve priče obične izmišljotine.

- Znate kako, mislim da ovakve tvrdnje tamo nekih ličnosti ne treba ni da komentarišemo. “Iks Faktor” radi po stranoj licenci, koju smo jako puno platili. Ta ista emisija emituje se u 43 zemlje i potpuno je suvišno razgovarati o nameštaljkama. Postoji Biblija sa veoma strogim pravilima, koju u potpunosti poštujemo. Emisija je kupljena i postoji tim iz “Endemola” koji razgovara na engleskom, jer je u pitanju jako ozbiljan projekat. Oni u potpunosti prate i regulišu tok takmičenja i glasanja, te ne postoji mesta za bilo kakve greške. Zato, ni Daniel, ali ni bilo ko drugi od finalista ne može da bude pokraden – kaže Popovićeva.

- Budući da je ovo ozbiljna priča koja donosi popularnost svima, svi pozvani i nepozvani se drznu da komentarišu i obezdbede sebi još malo medijskog prostora. Samoreklameri izmišljaju nameštaljku da bi sebi podigli popularnost. To je zaista smešno i veoma nepotrebno. Produkcija ne želi dalje da komentariše slučaj Velibora Džarovskog – zaključila je Milena Popović.

Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 07.03.2014 17:41h

    Ako to kazata tata na prevarata onda bide taka/ta/.

  • Autohton Vreme: 07.03.2014 22:53h

    I sunce ti..Ako ne pobede oni iz Saraj'va ili vo Skopje sve e namesteno...BA! Vo sred Srbijata..Bw da se ja pitam,samo bi srpski gradjani mogli ucestvovati. Ako nista drugo,skinuli bi bar 50% muka od ovakvih optuzbi. A i sto te druge drzave,kad su vec postale i tvrde da su za nas zapad,nemaju svoje X factore,Idole i sl.? Ovde se svi dovlace ko da smo Mecca i Medina..Ajde bre vise,dokle? Niko ne voli Srbe..A dolaze vise nego igde drugde.Cudna pojava..U Federaciji BiH..kad vec moram da mesam i na zalost.Srpska deca ne mogu na versku nastavu jer ako odu,dobiju batine kad izadju. Cak su isla na islamsku da bi ih prestali dirati.U Tuzli npr. Ziva istina..A oni ovde divljaju ko da im je cale sve ostavio u amanet.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP