Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NOVA PROGRAMSKA ŠEMA

Kraljica i Tina Tarner na promociji TV „Prva“

Autor: Ekipa Alo! | 20.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Televizija „Prva“ i ove godine priredila je jedinstvenu promociju programske šeme za novu sezonu.

Može da prođe  kao Tina Tarner:  Milena Vasić

Može da prođe kao Tina Tarner: Milena Vasić

Brojni gosti i poznata lica iz Srbije i Crne Gore uživali su u odličnoj atmosferi i programu koji je u upriličen hotelu „Maestral” u Pržnu. Osim starih proverenih formata na jedinstven način predstavljene su i nove emisije vrhunske produkcije. Program je otvorila svetska zvezda Tina Tarner, čija je pojava iznenadila prisutne. Sjajna transformacija glumice Milene Vasić u ovu vrsnu pevačicu u trenutku je prevarila oko publike, a to je bio samo uvod u priču o muzičkom šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, čije se emitovanje očekuje u oktobru na TV „Prva“.

Promocija TV „Prva“

Promocija TV „Prva“


Ali, to nije bio kraj iznenađima, pa je tako dolazak kraljice Elizabete i njeno obraćanje zvanicama izazvalo pravo oduševljenje. Naravno, reč je o još jednoj transformiciji, ženi koja je najpoznatija dublerka engleske kraljice, a sve je bio duhoviti uvod za novu emisiju „Draga saveta”, koju će voditi Ruška Jakić, Danka Novović i Branka Vučković. Ove tri dame biće spremne da posavetuju i nauče svemu i svačemu ovaj mlad i brzoplet svet.

Dvojnica  kraljice  Elizabete

Dvojnica kraljice Elizabete


Na scenu su stupili i Zdravko Čolić, kojeg je sjajno „skinula” Sara Jovanović, a potom i Haris Džinović, kojeg je imitirao Knez. Njih dvoje su uz Milenu Vasić poznati učesnici šoua „Tvoje lice zvuči poznato” u kojem će domaće zvezde zabavljati gledaoce sjajnom muzikom i urnebesnim situacijama. Gosti na promociji imali su i ekskluzivnu priliku da vide troje takmičara u duelu, a imena preostalih učesnika će uskoro biti poznata.

Pavel Stančev i  Dragan Nenadović

Pavel Stančev i Dragan Nenadović


Odličnu atmosferu na promociji upotpunili su pevači „Prvog glasa Srbije”, Mirna, Saška, Sara i Nevena uz čije glasove su uživali brojni predstavnici medija iz Srbije i Crne Gore, kao i mnoge poznate ličnosti kao što su Vlado Georgiev, Marija Šerifović, Aleksandra Radović, Saša Milošević Mare, Anđelka Prpić, Lena Bogdanović i drugi.

Marija Karan i  Ivan Ivanović

Marija Karan i Ivan Ivanović

Sedam domaćih serija i kablovska TV


Dragan Nenadović, direktor „Prve“ najavio je početak uzbudljive jeseni i dodao da se nada da će opravdati očekivanja gledalaca. Prvi čovek „Antenna grupe” za jugoistočnu Evropu rekao je da su rezultati u Srbiji i Crnoj Gori pokazali su da su na pravom putu. „Od oktobra pokrećemo kablovsku televiziju ‚Prva plus‘, koja će gledaocima ponuditi sjajan filmski i serijski program”, najavila je Marija Karan, direktorka prodaje „Prve“. A, Nele Karajlić je saopštio nadrealnu vest – Prva će ove godine na programu imati čak sedam domaćih serija.

Domaćinima i dalje traže žene

Na programu „Prve“ naći će se i strane serije koje obaraju sve rekorde gledanosti, kao i bogat filmski program. U novoj sezoni, kako je najavljeno, biće za svakog po nešto, pa će i dalje domaćinima tražiti ženu, a „Moja velika svadba”, koja se već emituje, vodi čak do Majorke i Albanije. „Žene”, „Galileo”, „Exkluziv”, „Exploziv” i dokumentarni serijal „Dosije” godinama imaju status omiljenih emisija. Informativni program „Prve” će, ističu, i u novoj sezoni biti za korak ispred svih. A, sa Ivanom Ivanovićem gledaoce u novoj sezoni očekuje još smeha i novih priča sa ekskluzivnim gostima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP