Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

RAT

Kraljica silikona napala nekadašnju drugaricu: Tijana objavila Sanjine gole fotke iz agencije! (FOTO)

Autor: Opera-17 | 26.06.2014 - 11:00:00h | Komentara: 1

Kraljica silikona Tijana Đuričić optužila je svoju nekadašnju drugaricu Sanju Jojić da se bavi prostitucijom, kao i da je koristila njena dokumenta i identitet prilikom susreta sa klijentima.

Primer silikonskih devojaka dokazuje da plastični hirurzi, u trci za novcem, zanemaruju lekarsku etiku: Tijana Đuričić (23) i Sa

Tijana je svoje tvrdnje potkrepila Sanjinim porno fotografijama koje je koristila agencija kako bi je predstavila klijentima koji žele da je angažuju.
Nakon što je Tijanin status odjeknuo u medijima Sanjin profil je bio zatrpan komentarima, nakon čega je ona odlučila da ga izbriše sa mreže Fejsbuk i sada je nedostupan.

sanja jojić

Sanja Jojić | Foto: facebook

Da li će uzvratiti svojoj bivšoj drugarici i cimerki, ostaje nam da vidimo.

Tijana je na Fejsbuku istakla da su nekada bile kao sestre i da su živele zajedno, ali da se ispostavilo suprotno.

- Poštovani prijatelji, morao je doći momenat da se otarasim i spasem bagre, šljama, ološa, huligana... itd... Dosta sam ćutala, mnogi su mi ovih dana stali na žulj, a oni znaju i prepoznaće se sami ako iole imaju mozga! Samim tim misleci da su mene za*ebali, za*ebali su sami sebe - napisala je Tijana, a zatim je objavila Sanjine fotografije na kojima se vidi potpuno gola i optužila je da joj je ukrala dokumenta i iskoristila njihovu sličnost.

- Predstavljam vam Sanju Jojić, devojku sa kojom sam jedan period živela u istom stanu misleći da mi je drugarica, što se ispostavilo suprotno. Doduše na vreme. Ona se poslužila tako mizernim stvarima u zivotu, pa me "tešila" pokravši moja dokumenta odlazeći u isto vreme na posao baveci se najstarijim zanatom po beogradskim agencijama već 7 ili 8 godina.

Zloupotrebila je moje prijateljstvo i to što, kako vi kazete "ličimo". Evo vam fotografija iz te je*ene agencije za prostituciju ... Dok je ona zarađivala parice meni i mojoj porodici novinari i njena zlodela su uništavali život - napisala je Đurićeva, koja je otkrila i Sanjinu tarifu.

sanja jojić

Foto: facebook

- Evo još jedne fotografije iz beogradskih agencija za prostituciju sa asocijacijom na mene. Ovo je nuđeno klijentima ali ne za 250 evra kao što se o meni pisalo, već za 150 evra kojih je moja bivša drugarica, a ne sestra, delila sa makroom - zaključila je Tijana.

Fotografije su bile previše eksplicitne za naš sajt, ali ih možete pogledati na Tijaninom profilu.

Poslednji komentari
  • alex Vreme: 26.06.2014 11:51h

    Jao majko moja sacuvaj boze na sta lice

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP