Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NEZADOVOLJNA

Kristina Kovač: Haris ne napreduje, kriva je Emina!

Autor: A. O. | 06.02.2014 - 18:30:00h | Komentara: 0

Mentorka grupe "4U" koja je preksinoć napustila takmičenje "iks faktor" oštro je iskritikovala koleginicu iz žirija, Eminu Jahović jer ne bira odgovarajuće pesme za svog takmičara Harisa Ćatu

Kristina Kovač

Kristina Kovač

Kristina je povodom izbacivanja grupe "4U" izjavila sledeće:
- Preovlađujuća emocija nakon sinoćnjeg eliminisanja moje grupe 4U je tuga. Mislim da ni Haris ni 4U nisu zaslužili da budu u duelu sinoć, ali kad se već tako nešto desilo, moram da kažem da me je razočarala činjenica da napredak koji su 4U imale od samog početka LIVE emisija naovamo nije ništa pomogao ni kod žirija ni kod publike. To je vrlo razočaravajuće, i šalje lošu poruku. Svi znaju koliko od početka podržavam Harisa i borim se iskrenim i preciznim komentarima da on zasija u LIVE emisijama punom snagom svog talenta, ali to se iz emisije u emisiju ne dešava. To nije njegova krivica, mislim da odgovornost za to leži kod njegove mentorke koja po mom mišljenju nije prepoznala šta Harisu najbolje leži i u čemu je najbolji, a to jeste jedan od važnijih zadataka mentora. Iznenadila sam se Željkovim glasanjem, jer koliko se sećam, od njega, pa i od ostatka žirija, 4U su iz emisije u emisiju dobijale sve bolje komentare, dok se za Harisa ne može reći isto, upravo zbog pogrešnog izbora pesama, i Harisove nemogućnosti da kroz njih u potpunosti iskaže svoje potencijal. Bitno je da smo i ja i devojke sigurne u njihov kvalitet, da su imale odlična dva nastupa i da uzdignute glave izlaze iz Iks faktora. Ponosna sam na njih i nadam se da će ostati zajedno i nadalje, a svakako bih da sarađujemo u nastavku njihove karijere!

Emina Jahović

Haris Ćato i Emina Jahović

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP