Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PONOSNA

Kristina Kovač: Naše društvo treba da izgleda kao moji takmičari! (FOTO)

Autor: A. O. | 19.01.2014 - 11:00:00h | Komentara: 0

Članica žirija "Iks faktora" je ponosna na to kako takmičari ovog šou programa pokazuju toleranciju i razumevanje koje bi trebalo da bude primer svima nama

Kristina Kovač

Kristina Kovač


Pesmu spasa su ovog utorka pored Maje Novaković, koja je napustila takmičenje, pevale i devojke iz grupe “4U“. Posle nastupa i prolaska u dalje takmičenje bile su van sebe od sreće, u bekstejdžu su im prvi čestitali „Doktori“, a na fejsbuk profilu jedna od članica napisala je:
- Iskusile smo najgori osećaj na svetu, ali idemo dalje! Hvala vam!” Njihova mentorka Kristina Kovač je bila ponosna na devojke iz grupe “4U”, a sudeći po statusima na društvenim mrežama ponosna je i na sve ostale kandidate:

Grupa 4U

Grupa 4U

- Ovi naši kandidati su upravo ono kako bi bilo najbolje da naše društvo izgleda! Ima ih različitih nacija i veroispovesti, tu je Fifi koja je transdžender, i... Svi se međusobno vole, podržavaju i slažu, prihvataju različitosti skoro bez da ih konstatuju... i to je predivno, tako treba da bude! Bravo deco!!! Ponosna sam na vas, bolji ste od svojih roditelja, a tome se i stremi u tom procesu večite evolucije – napisala je Kovač na svom fejsbuk profilu.

LJUBAV CVETA


Katarina Manojlović iz grupe “4U” imala je i podršku svog momka Mladena Lukića, bivšeg takmičara ovog popularnog šoua, koji je došao u Šimanovce u pratnji njene mame i sestre. Lukić je imao ogromnu tremu dok je slušao svoju dragu u “pesmi spasa”, a kako saznajemo, bio je najglasniji u navijanju.

Mladen Lukić sa mamom i sestrom

Mladen Lukić sa mamom i sestrom

- Uh, nije lako biti u publici, imao sam veću tremu nego kad sam ja nastupao! Navijam iz sveg srca za 4U ! - rekao je Mladen.
Da podsetimo, mediji su nedavno objavili i slatku romansu između lepe crvenokose Vanje Mišić i momka iz grupe "Doktori" Armina Malikića. Šuška se da su u povoju i nove simpatije između ženskog i muškog benda.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP