Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SUKOB U ŽIRIJU

Kristina Kovač: Nije moj posao da učim Željka Joksimovića!

Autor: A. O. | 05.11.2013 - 22:00:00h | Komentara: 1

Iako je od startovanja najpopularnijeg svetskog muzičkog programa „X faktor“ prošlo tek nedelju dana, gledaoci su jasno mogli da primete da su među sudijama već izbile varnice.

Kristinu Kovač jedan od takmičara dinamičnim nastupom uspeo da podigne na noge već u prvoj epizodi, ali ona nije propustila priliku da gostujući na Radiju S u emisiji „Dan sa Vesnom“ prokomentariše ovu situaciju:
- Nisam bila takva na snimanju ove emisije, suštinski vi gledate ono što produkcija odabere kao nešto što bi voleli da predstave u emisiji – bila je iskrena članica žirija „X faktora“

Kristina i Željko

Kristina i Željko

 Na pitanje voditeljke Vesne Zakonović Arežine, da li je tačna konstatacija Željka Joksimovića, da se emocija bolje razume kada se peva na maternjem jeziku, Kristina je odgovorila:

- Ja emociju ne vezujem za jezik i to je razlika između mene i Željka. Mislim da muzika priča univerzalnim jezikom i da neko može da peva na bilo kom jeziku i prenese savršenu emociju. Ne slažem se ni sa činjenicom da takmičari ne mogu da donesu emociju ako pevaju na engleskom, niti da mi kao slušaoci ne možemo da je doživimo ako se peva na engleskom.
Na Vesnino šaljivo pitanje, da li će biti dobra koleginica i naučiti  Željka Joksimovića da prepozna emociju kada se peva na engleskom jeziku, Kristina je kroz smeh odgovorila:
- Nije moj posao da ga učim, trebalo je neko drugi da ga uči ranije, ali eto... Šta da radimo, može i ovako, valjda!
Stroga članica žirija je dodala da je dobro što u žiriju sede ljudi različitih karijera i karaktera, svakako mnogo bolje nego da su svi jednaki.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 06.11.2013 00:15h

    Sto bi ti ucila Zeljka?Zeljko Joksimovic vrijedi vise nego ostatak zirija.Cinjenica da muzika nema granice,ali osjecanja se nemogu ispoljiti na engleskom,to se i vidi po osobama koje pjevaju u x factoru.Kod nas misle cool sam ako volim englesku muziku,bilo bi logicno pjevati na svom jeziku.Jeli Kristina derneci uz englesku muziku ili uz nasu?Nasa muzika-zakon.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP