Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

OPLELA PO KOLEGI

Kristina Kovač: Željko, ne osporavaj moj talenat i znanje!

Autor: Telegraf | 13.12.2013 - 18:45:00h | Komentara: 0

Sukob na društvenim mrežema između članova žirija “X Factora” Kristine Kovač i Željka Joksimovića, nastavlja se i dalje! Posle Željkovog tvita u kojem je poručio Kristini da se ne meša u njegov posao i gleda svoju grupu, Kovačeva se ponovo oglasila.

Ona je putem svog fejsbuk profila opomenula Joksimovića da ne narušava njen kredibilitet, talenat i znanje, i još jednom istakla da će se boriti za svoje takmičare.

Oduševljena  takmičarom:  Kristina  Kovač

 Kristina Kovač

 Prenosimo vam Kristinino sopštenje u celosti:

Dragi Željko,moram priznati da sam neprijatno iznenađena tonom tvo “saopštenja”.
Obraćajući se tvom kandidatu, kao jednom od mojih favorita, još jednom sam, a u širom sveta prepoznatljivom duhu “X Factor” komunikacije, kroz benigno kolegijalno peckanje naglasila već odavno svima poznatu različitost naših ukusa, pristupa muzici i sistema vrednosti. Ti si, sa druge strane, u prepoznatljivom duhu srpskih tabloida, pokušao da diskredituješ moj talenat, znanje i profesionalni kredibilitet. Znaš, uspeh se ne meri samo brojevima. U supotnom bi mnogi manje talentovani od tebe ili mene bili kredibilnije sudije i mentori u “X Factor Adria”.
Mera uspeha je i hrabrost da se iskreno boriš za ono u šta veruješ. Uspeh je i istrajnost da, uprkos svemu, ostaneš dosledan sebi, svoj i drugačiji. I svaki pokušaj da menjaš stvari na bolje, makar bio i neuspešan, je uspeh. To je sistem vrednosti koji zastupam i pokušaću da ga prenesem na sve ove mlade talente kojima imamo privilegiju da budemo mentori. I zaista mi je iskreno žao što ne deliš moje mišljenje.
Topli pozdrav iz Srbije
Kristina Kovač”

Željko Joksimović

Željko Joksimović

 Kristina je u izjavi rekla da nema ništa više da doda osim toga što piše na njenom profilu, kao i da jedva čeka put u Veliku Britaniju na finale njihovog “X Factora”.

Da podsetimo, sukob je počeo tako što je Kristina javno, na fejsbuku, podržala Danijela Kajmkovskog, koji je u Željkovoj grupi, tako što je napisala da će voditi računa o tome kako će Željko raditi sa njim.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP