Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IMA FAVORITA

Kristina: Željko, sa Danijelom ne smeš da pogrešiš!

Autor: A. O. | 12.12.2013 - 19:00:00h | Komentara: 0

Iako Kristina Kovač koja je mentor bendovima u daljem takmičenju "Iks faktora", ona je otvoreno putem društvenih mreža podržala Danijela Kajmakovskog koji je u grupi pevača predodređenih da rade sa Željkom Joksimovićem

Eminin tim: Iks Faktor

Eminin tim: Iks Faktor

U utorak smo videli koji kanidati su prošli u sledeći krug takmičenja, a dva dana kasnije komentari na društvenim mrežama i dalje pljušte!
Emina je oduševljena svojom grupom takmičara „Muškarci do 27“, a kako nezvanično saznajemo njeni kandidati su joj priredili posebno iznenađenje kao veliku zahvalnost što ih je ugostila u Istanbulu, što ćemo i videti u sledećoj epizodi. Kristina Kovač takođe podržava svoje tamičare tj. „bendove“ kojima je mentor, što pokazuju njeni brojni komentari na tviteru i fejsbuku. Zanimljivo je da je ova članica žirija, inače veliki fan „Iks Faktor“ formata, napisala talentovanom Danijelu Kajmakoskom komentar podrške na fejsbuku, iako on nije u njenoj grupi:

Kristina Kovač

Kristina Kovač

- Da znaš dragi Daniele, to što ti je Željko mentor ne menja moje mišljenje o tebi i ne znači da ću tebe nešto da kritikujem od sad pa nadalje... njega hoću za sve gde bude grešio sa tobom... jer sa tobom ne sme da se greši!!!! Ljub od K. – napisala je Kovač.

Da podsetimo, Željko je dobio grupu "Stariji od 27", dok će Kiki biti mentor "Devojkama do 27". Kako su se pojedini takmičari snašli u sledećoj fazi takmičenja pod nazivom “kuće sudija” videćemo već u utorak u 21:15 na TV Pink.

Daniel Kajmakoski

Daniel Kajmakoski

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP