Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IKS FAKTOR UŽIVO!

Kući ide H2O! (FOTO)

Autor: A. O. | 21.01.2014 - 22:40:00h | Komentara: 0

Treću emisiju popularnog šou programa "X Faktor" obeležili su veče domaće muzike i sjajni nastupi takmičara. Šou je odlukom žirija napustila grupa H20!

00:30 Ispali H2O!

- Aleksandra ovo je tvoj najbolji vokalni nastup, Fifi i Marinela odlično, moram da pošaljem Aleksandru kući - rekla je Kristina.

Kiki je glasao za Aleksandru "jer joj je nastup bio odličan".

- Baš sam se zamislila...Aleksandra, prošli put mi je bilo žao jer su komentari bili da nije zaslužila, a oduševila si me večeras. Fifi i Marinela su bile jako dobre, ali Aleksandrin je bio bolji, njoj dajem glas - odlučila je Emina.

- Aleksandra je išla na sve ili ništa, rekao sam da ne bih glasao za tvoj povratak ali ograđujem se od svog komentara, bila si jako dobra, ne kažem da su H2O bili lošiji, ali ako odlučujem ja, kući ide H2O! - zaključio je glasanje Joksimović.

00:13 - U duel idu

aMentori su se pridružili svojim takmičarima na bini što je znak da su rezultati stigli. Dvoje sa najmanje glasova publike idu u duel, a ove nedelje to su: grupa H2O i Aleksandra Sekulić

a

23:19 - Lukijan u potpuno drugoj verziji
Na veliko iznenađenje, nakon Dina Dvornika kog je izvodio prošle nedelje, ovoga puta odlučio se za akustičnu verziju pesme Tropiko benda "Sve moje zore".

a- Bio si vrlo ubedljiv i siguran, jaka interpretacija i stabilna, ali čini mi se da je ovo jedan od tvojih najboljih nastupa. Izvinjavam se Kristini jer si pevao na srpskom - rekao je Željko o Lukijanovom nastupu.


- Hvala Bogu više da se vratiš, fenomenalno, ne znam ovu pesmu ni ko je izvodi, ali ovo je kao tvoja - nije krila oduševljenje Kristina, kao i Kiki.

- Ja i Lukijan smo se dugo borili za ovu pesmu, ali smo se izborili. Ovako se dragi moji peva iz duše - rekla je Emina.

 23:11 - Čačanska oluja Aleksandra oduševila Željka

"Čačanska oluja" kako je prozvao KIki, Aleksandra Brković napokon je dobila pesmu u kojoj može da pusti svoj glas "Zbunjena", Negativ.

a

- Mogla si i bez mikrofona da pevaš! Pojela si matricu i mikrofon, odličan izbor pesme, dobro ti stoji - osuševljena je bila Emina, kao i Željko:

- Ovo je tvoj najbolji nastup do sada, vidi se da se sa tobom radi.Baš si me oduševila, bravo!

Sa tim se nije složila Kristina.

- Ne slažem se da je najbolji nastup, ti si mene oduvala i na prvom nastupu. Imaš nešto svoje što niko nema ovde.

- Ti uvek izazoveš neku buru između Kristine i Željka, mala pankerka, odlična si bila - zaključio je Kiki.

23:04 - Devojke iz benda 4U nastupile sa pesmom Ane Stanić

aKikiju se njihov scenski nastup dopao.


- Sve se više zaljubljujem u vas, sviđa mi se ta energija koja vam i pripada, mladalačka i pozitivna - rekla je Emina.

- Bile ste jako slatke, ali imao sam problem da vas čujem pojedinačno. Loš mi je izbor pesme i tu tu ru tu 20 puta, ne dolazi glas do izražaja - rekao je Željko, dok je Kristina bila zadovoljna jer ih je "produkcija bacila u vatru sa igranjem." 

22:53 - Aleksa kao Georgiev?
Prošle nedelje je imao tremu i nije se pokazao, ovoga puta pokušaće da se iskupi pesmom "Voli me i ne voli me"

a

Dobro si se snašao, na dobrom si putu da postaneš odličan pevač - zaključio je Joksimović, sa čime se složila i Kristina. 
Aleksin izgled pohvalio je Kiki, a Emina je rekla da je za njega dovoljno samo da se nasmeje.

22:37 - Fifi najzad u haljini
Devojke iz benda H2O nastupile su sa pesmom "Čuvam te", Aleksandre Radović

a

Kikiju se nastup dopao, dok je Emina pohvalila Fifi zbog pevanja na srpskom:.

- Pohvaliću Fifi jer je pevala na srpskom, mora da ti je bilo teško. Dobro ste se snašle, ali ima jedna kritika za mentorku, pesma nije bila za njih dve, po meni, očekivala sam grofa Drakulu da se pojavi iza vas zbog stajlinga.

Bilo je falša i složiću se sa Eminom, pesma nije bila baš dobar izbor za vas. Bilo je emocije, ali eto da je druga kompozicija bila možda bi bilo bolje - rekao je Željko, dok je Kristina istakla da je jako zadovoljna jer joj je produkcija dozvolila da obuče Fifi u haljinu

22:27 - Emina Danielu: Opasan si!

Verovatno mnogi čekaju upravo njegov nastup, Daniel Kajmakoski nastupio je sa pesmom "Sonce nema gree" Vlatka Lazarovskog.

a- Koja će žena da ostane imuna na ovaj nastup? Željko da li ovde imamo potencijalnog pobednika? - bocnula je Kristina Željka.

Njegov nastup dopao se i Kikiju, dok ga je Emina nazvala "najopasnijim".

- Najzad si pevao pesmu na MATERNJEM jeziku, evo izvinjavam se za prošlu emisiju. Daniel je ogromna zvezda u Makedoniji, da znate. Ne komentarišem tvoje pevanje jer postaje glupo. - izvadio se za blam iz prethodne emisije Željko Joksimović.

22:20  - Aleksandra Sekulić pevala pesmu "Oktobra 1864"

Aleksandra Sekulić je povratnica i u prethodnim emisijama nije najbolje prolazila kod žirija. Međutim, sada se to promenilo.

a

- Bila si fantastična, mislim da je muški deo publike dobio ono što su tražili u X Faktoru, bila si super seksi - rekla je Emina, dok je Joksimović bio nezadovoljan samo nedostatkom energije na kraju nastupa.

- Odličan scenski nastup, ti imaš dobru energiju na sceni i ponekad je fenomenalni pevači nemaju, a to im je mana. Dopalo mi se što nisi imitirala Tanju Jovićević jer ona je jedna - rekla je Kristina, a Kiki je pohvalio njen napredak.

22:10 Haris posvetio majci pesmu
I Ćato se opredelio se za pesmu Zdravka Čolića, "Sve ti dadoh", 

a- Decibeli nisu skupi, molim tonce da pojačaju takmičare i voditeljku! Haris trebao si da sediš vidi se da te boli noga, Emona, možda je malo mlad za ovu pesmu - odbrusio je Joksimović produkciji.

22:04 Dinkiću smeta Kikijev sako

21:59 - Tamara se "vratila" u takmičenje

aTamara Milanović je uspela da iznervira Željka Joksimovića prošli put, ovoga puta će pokušati da ispravi svoje greške i to pesmom grupe Film "Mi nismo sami".


Ovoga puta Željko nastup nazvao "zaista dobrim".

Ostatak žirija se složio u oceni da je bila jako dobra.

21:47 - Maid se vratio!

aMaid Hećimović se vratio iz baraža, tačnije publika ga je vratila svojim glasovima kao i Aleksandru Sekulić. I ako ga je žiri hvalio, on je u "kući sudija" ispao.

Večeras se žiriju i publici predstavio sa pesmom "Pisaću joj pisma duga".

Žiri je jednoglasno pozdravio njegov povratak.


21:34 - Greška u produkciji

a

Doktori su nastupili sa pesmom Olivera Dragojevića "Cesarica" ili su bar probali! Naime, disk sa matricom je preskakao pa je mentorka Kristina zamolila produkciju da se nastup ponovi! Kada su počeli opet, puštena je pesma koja nije bila njihova, pa se publika u studiju nasmejala. Treća sreća!Žiri je imao razumevanja za ovu grešku koja svakako nije bila njihova.


21:22 - Ilma oduševila publiku i žiri

Ilma Karahmet večeras je nastupila sa pesmom Jelene Tomašević "Ne dam na Tebe"

aUsred izvođenja pesme Ilma je dobila veliki aplauz od publike, ali je i zaslužila jer je pesmu otpevala bez greške.


Emina je naglasila težinu ove kompozicije, dok je Željko rekao da se svaki put uplaši za svoje kandidate kada čuje kako ona peva. Kristina je pohvalila izbor pesme, a Kiki je priznao da je oduševljen.
21:02 - Željko najavljuje oštru borbu večeras!

Sudija "X Faktora" Željko Joksimović od ove emisije dobija pojačanje u svojoj takmičarskoj grupi: Maid Hećimović se vraća u takmičenje zahvaljujući glasovima publike. "Gledajte treću lajv emisiju, ja sad imam dva aduta, sledi žestoka borba!" - poručio je Joksimović. Pripreme za emisiju su uveliko u toku, a kako saznajemo u studiju u Šimanovcima vlada uzavrela atmosfera.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP