Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SAGA O SUBOTIĆIMA

Ljuba: Bože me sačuvaj da slavim rođenje unuke!

Autor: Sanja Arsić | 24.11.2013 - 21:00:00h | Komentara: 4

Iako nije u dobrim odnosima sa ćerkom Aleksandrom S. (17), koja se nedavno porodila, Ljuba Pantović je, kako saznajemo, rođenje svog prvog unučeta proslavila sa društvom uz litre medovače u jednoj kafani! Raspoložena i nasmejana novopečena baka došla je sa manjim društvom u kafanu „Stara pesma“, gde je napomenula fotagrafu da može da je slika odmah, a da kada krenu da se vesele i da piju ne želi da sevne nijedan blic u njihovom pravcu, da ne bi, kako je navela, „razbila aparat“, saznajemo od izvora sa lica mesta.

Ćuti o svemu: Ljuba Pantović

Ljuba Pantović | Foto: Oliver Bunić

 - Ljuba je došla oko ponoći sa manjim društvom, bila je raspoložena i nasmejana. Čim je došla ispozirala je fotografu i napomenula da ne želi da je slikaju kada se smesti i krene da slavi, u suprotnom će razbiti aparat, što je fotograf ispoštovao. Iako nije još videla unuku Magdalenu, Pantovićeva je rešila da počasti svoje najbliže, pa je naručila nekoliko bokala medovače. Svi su bili baš veseli, igrali su, pevali, slavilo se do pola četiri ujutru, kada su napustili kafanu - priča nam izvor koji se našao na žurki bivše farmerke.

Nije u dobrim odnosima sa roditeljima:  Aleksandra A. (17)

Nije u dobrim odnosima sa roditeljima: Aleksandra A. (17) | Foto: Petar Marković

 Pozvali smo Pantovićevu da čujemo kako se provela i da li je u međuvremenu videla bebu.
- Bože me sačuvaj, ja ništa nisam slavila. Otišla sam tamo na sok, a ko vam je dao te informacije, pozovite ga i pitajte šta sam radila. Ja svakog dana nešto slavim! A, bebu da li sam videla?! Ne komentarišem privatan život! - rekla nam je Ljuba, koja nas je usput pitala da li je lepo izgledala na slikama koje smo dobili sa proslave.


Beba liči na Aleksandru!

Dok je još bilo u stomaku, dete Aleksandre S. i Aleksandra Čabarkape bilo je intrigantno za javnost, a naš list ekskluzivno objavljuje prvu sliku Ljubine unuke. Iako je deda Karađorđe izjavio da bi voleo da se dete zove Vasilica, a preziva Subotić, maloletna mama se nije složila i bebu je nazvala Magdalena. Magdalena će nositi prezime svog tate. Kao što nam je već rekao Aleksandrin tata, devojčica je ista mama.

a

Podsećanja radi, Aleksandra S., rekla nam je da još razmišlja da li će Ljubi dozvoliti da vidi bebu, kao i to da je čula da joj je mama dolazila u bolnicu, ali da se nisu videle, jer nju o poseti niko nije obavestio.
- Čule smo se, čestitala mi je i to je to! Da li ću joj dozvoliti da vidi bebu to još uvek ne znam - rekla nam je maloletna mama.
Poslednji komentari
  • Milica Vreme: 24.11.2013 22:16h

    Gde ce vam dusa? Pa sta je dete krivo sto je okruzeno debilima.... Sad ce svi da se prepucavaju preko deteta umesto da prihvate situaciju takvu kakva jeste I da se posvete tom detetu kako valja ... Pih... To dete od sada treba da im bude centar sveta I da svi trce oko njega, jer to je mala beba, koja je tu ne zato sto je ona htela vec se tako desilo... I zato treba da je drze kao malo vode na dlanu. Jer beba je beba I svi znamo koliko su to mila, slatka I draga bica I zasluzuju sve najbolje. Zato pamet u glavu I da gledate to dete kako dolikuje. Neka je beba ziva I zdrava, sve najbolje.

  • bezimena Vreme: 25.11.2013 00:39h

    milice, apsolutno se slazem sa svime sto si napisala.

  • Ceca Vreme: 25.11.2013 11:08h

    Ova gospođa bilderka koristi najodvratnije teme za promociju sebe i svoje mnogobrojne porodice gde se ne zna ko je kome muž dečko baba unuk...

  • Maja Vreme: 25.11.2013 12:09h

    Slazem se i sa Cecom a i sa Milicom :),da ne duzim a morala sam da podrzim :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP