Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

HAOS

Ljuba Čabarkapu prijavila policiji!

Autor: Kurir | 03.08.2013 - 11:00:00h | Komentara: 2

Pantovićeva zahtevala od MUP da izda da Aleksandar ne sme da se približava njoj i maloletnoj Aleksandri

Šok po  izbacivanju: Ljuba Pantović

Ljuba Pantović | Foto: Masanori Jošida

Ljuba Pantović traži da nju i njenu ćerku Aleksandru policija zaštiti od Aleksandra Čabarkape. Bodi-bilderka je u društvu Goce Božinovske pre dva dana posetila policijsku stanicu „29. novembar“, gde je podnela zahtev da se njenom bivšem dečku s kojim je maloletna Aleksandra trudna izda zabrana prilaska kako njoj tako i njenoj deci.

Ovo je drugi put da bivša farmerka traži pomoć državnih organa jer je protiv Čabarkape već podnela krivičnu prijavu za otmicu njenog deteta. Pre tri dana umešala se i socijalna služba s Vračara, koja je sa obe strane obavila razgovor.
- Situacija je bila mirna nekoliko dana, sve dok mala ponovo nije pobegla od kuće i otišla kod drugarice. Policija me je zvala da dođem na razgovor i ja sam odmah otišao. Pitali su me gde je Aleksandra, rekao sam im da je kod drugarice.

Čabarkapa i Ljuba

Čabarkapa i Ljuba

Zamolili su me da je pozovem i da za dva sata dođemo u Centar za socijalni rad na Vračaru, što smo i učinili - kaže Čabarkapa i dodaje da su tamo prvo naleteli na Ljubinu mamu, Aleksandrinu babu.
- Veštica od Ljubine majke je sve pripremila. Ljuba je pričala kako maltretiram Aleksandru i ljude po kraju, kako hoću da joj se osvetim i tražila je zaštitu. Oni su joj rekli da se za to obrati policiji. Nije mi dala reč da progovorim, a Aleksandra je rekla da nikad nije bila dobra s majkom jer ju je tukla.
Socijalno je donelo odluku da Aleksandra može da se kreće gde hoće uz Ljubinu konsultaciju, ali joj je zabranjeno da dolazi kod mene kući. Mi se viđamo bez obzira na to što je Ljuba tražila zabranu, jer ona još uvek nije stupila na snagu - ističe Aleksandar. Ljuba nam nije odgovarala na pozive i poruke.
Poslednji komentari
  • Lana Vreme: 03.08.2013 23:19h

    Ma luda kuća,Ljuba kao nije pre znala ko je taj Čabarkapa,pa sad odjedanput šok,te ovo,te ono,ako nije toliko dobar čovek što je ona bila sa njim,ili još gore,ŠTO JE DECU OSTAVILA NJEMU NA ČUVANJE? Mi kao prosti pa NISMO VIDELI DA JE POZDRAVLJALA DOTIČNOG SVE VREME FARME,MA SMUČILA MI SE I ONA I CELA SITUACIJA>....

  • goran Vreme: 04.08.2013 13:57h

    tu se ne zna ko koga kerebeči i zašto. hahahas

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP