Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

KIK-BOKSERKI I VICEŠAMPIONKI DIZALI AUTOMOBILE U VAZDUH

Ljuba dva puta izbegla smrt!

Autor: D. Petrović | 23.03.2013 - 08:12:00h | Komentara: 4

Opstanak u „Farmi” Ljubi Pantović (34) biće mačji kašalj u odnosu na to što je ranije preživela, jer je ova kik-bokserka i vicešampionka Evrope i sveta u bodi-fitnesu dva puta izbegla smrt - prvi put kada je u aprilu prošle godine neko bacio bombu na njen automobil BMW, a drugi kada je u vazduh dignut njen „mercedes”!

Učesnici „Farme“ i  poznatoj sportistkinji  i voditeljki emisije  „Preljubnici” prošle  godine stradao BMW,  ove i „mercedes”

Učesnici „Farme“ i poznatoj sportistkinji i voditeljki emisije „Preljubnici” prošle godine stradao BMW, ove i „mercedes”

Kako se pisalo u aprilu prošle godine, Ljuba, koja je donedavno bila partner Goranu Stojićeviću Karameli u vođenju kontroverzne emisije „Preljubnici”, prošle godine je, kako je otkrila, pozajmila svoj BMW nekome, a potom je na taj auto bačena bomba, zbog čega je ona reagovala na društvenoj mreži „fejsbuk”.

Kupujem nov auto onome ko mi isporuči gnjidu koja mi je, naravno, noću, kao poslednja pi*ka, zapalila auto: Ljuba Pantović

Kupujem nov auto onome ko mi isporuči gnjidu koja mi je, naravno, noću, kao poslednja pi*ka, zapalila auto: Ljuba Pantović


- Kupujem nov auto onome ko mi isporuči gnjidu koja mi je, naravno, noću, kao poslednja pi*ka, zapalila auto - napisala je Pantovićeva tada, a novinarima je ovim povodom rekla:
- Ne želim da pričam o tome, pogotovo što automobil nije bio kod mene, dala sam ga nekome na korišćenje - bila je tajanstvena Pantovićeva.

Slična situacija joj se ponovila i ove godine u januaru, kada je u vazduh dignut njen „mercedes”, o čemu je pisala ponovo na „fejsbuku” i okačila fotografije.

- Pi*kice su ostvarile svoju zamisao. Mislim da nema čoveka kog duša neće zaboleti da gleda kako gori - napisala je Ljuba ispod fotografija svog izgorelog „mercedesa” u januaru ove godine.
Valjda neće biti ekspolozije i u Lisoviću?! Tamo, srećom, nema skupih automobila!

Karađorđe Subotić

Karađorđe Subotić

Farmerka bila u braku sa osumnjičenim za krađu 200.000 evra!


Aktuelna učesnica rijalitija „Farma” Ljuba Pantović bila je udata za izvesnog Karađorđa Subotića, sa kojim ima ćerke Aleksandru i Goranu, a kako su mediji pisali, njen suprug uhapšen je 2007. godine u Budvi zbog sumnje da je 2002. na Bulevaru crvene armije u Beogradu opljačkao dve radnice Međunarodnog crvenog krsta, za šta je kasnije oslobođen. Međutim, Subotić je ponovo lišen slobode 7. februara ove godine, zbog sumnje da je pokušao da iznudi novac od dvojice prodavaca muzičke opreme. Kako su tada pisali domaći mediji, Karađorđe je osumnjičen da je učestvovao u prebijanju prodavaca, kao i da je sa svojim pomagačima ukrao dve miksete vredne po 5.000 evra i automobil „audi“.


 
Poslednji komentari
  • DR Gane Vreme: 23.03.2013 10:26h

    Nešto mi nije jasno, kako je to izbegla smrt a auto koji je dignut nije bio kod nje???? I odakle njoj toliko love da možeda kupuje automobile tipa BMV i Mercedes, čime se to ona bavi pa tako zarađuje???? A malo publiciteta i reklame je ono čemu je uvek težila!!!! A da , jeste dobila pro kartu ali više nije ni nastupala pa kakav je to profesionalni sportista ?????

  • nedjo Vreme: 23.03.2013 16:07h

    fina gospoda!

  • Željko Vreme: 04.04.2013 12:52h

    Baš fin neki svet...da ih poželiš za familiju.

  • pravda Vreme: 01.05.2013 10:08h

    Ocaj,tezak propalitet,recnik,ponasanje nula.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP