Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

DRAMA BEZ KRAJA

Ljuba tukla ćerku i izbacila je trudnu na ulicu?!

Autor: Kurir | 18.08.2013 - 10:20:00h | Komentara: 9

Posle saslušanja u policiji otišli smo u njen stan, a ona mi nije dala ni da jedem ni da pijem. Užasno me je boleo stomak, valjda od tolikog stresa, a ona mi je rekla: „Snađi se!“

- Policajci su upali kao manijaci u pet, pola šest ujutru i uopšte ih nije zanimalo da li sam žensko ni jesam li trudna! Odmah za njima ušla je i Ljuba. Ona me fizički napala da bi mi otela telefon! Od Ljubinih udaraca sam završila u kadi, a nos mi je krvario... Rekla sam joj da ne može da me bije pred policajcima, a njihov odgovor je bio: „To ti je staratelj“.

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić (16)

 
Svađala sam se sa svima njima, nisam mogla ni da se presvučem a da me oni ne gledaju, pa se u inat nisam ni obukla! Na kraju su me dva policajca iznela tako, u boksericama i kućnim papučama! - kaže Aleksandra Subotić (16), ćerka Ljube Pantović i devojka Ljubinog bivšeg dečka Aleksandra Čabarkape (32), koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je, između ostalog, pokušao ubistvo Karađorđa Subotića.

Aleksandra je ispričala i da se njena majka Ljuba opustila u zgradi beogradske policije.

- Ćaskala je sa svima, smejala se, jela, pila i pušila. Nju ja ne interesujem, njoj je glavni problem Čabarkapa, njemu hoće da se osveti. Nakon saslušanja Ljuba me je izvela iz zgrade policije, ne zato što sam htela, nego zato što sam morala da idem s njom! Jedna policajka nas je ispratila do auta, a čim smo ostale same, počela je da se naslađuje Aleksandrovim hapšenjem! Rekla je da je ja ne interesujem i da se sama snalazim - kaže ona.

Briga je za mene
Devojčica dodaje da je s Ljubom otišla do stana svog dede na Vračaru, u kojem živi Ljuba s drugom ćerkom, Aleksandrinom mlađom sestrom.
- Deda je rekao da i ne pomišljam da spavam kod njih! Nisam dobila ni da jedem ni da pijem, ništa, a užasno me je boleo stomak, valjda od tolikog stresa... Ljuba mi je samo rekla: „Snađi se“, ladno me izbacila na ulicu! Samo sam navukla njen šorc i patike koje joj je Aleksandar kupio i tako sam gradskim prevozom otišla kod njegovih u Kaluđericu. Prošla sam pored Karađorđeve kuće, ali nisam htela da svraćam do njega! Ljuba je kao majka obična nula. Njoj je na prvom mestu karijera, pa momci, pa tek na nekom petnaestom mestu su joj deca! Ne dao bog da se ona za nešto uhvati - rekla je Aleksandra Subotić.
Poslednji komentari
  • BOZA BAKSUZ Vreme: 18.08.2013 10:35h

    Sa tim manijakom koga je ona odabrala ,i mečka božana bi morala da ostane trudna ,ane devojčica od 16 godina .Jer kod Čabarkape mora svi da se ponašaju kako on kaže .

  • mirko Vreme: 18.08.2013 11:42h

    Za celu ovu cirkuzijadu je iskljucivo kriva Ljuba, koja je izigravala sveticu i moralisala je na Farmi, drzala predavanja Staniji, a ona je pokazla ko je i sta je Dete nije krivo, vec njena majka koja ima za momke, tj. muzeve sve najgori olos i kriminalce. Ko je uopste mogao da vaspitava ovo dete!!! majka sa viskom muskih hormona, otac kriminalc iz Borce, a novi decko Ljube, takodje kriminalac. Takvim likovima ova nazovi majka ostavlja svoju decu i odlazi na Farmu, gde javnosti izigrava sveticu, i tada pokazuje da je bas briga za decu, vec joj je bitno da se provodi i zaradjuje pare na televiziji. Umesto da se izvini deci sto je uopste bila sa takvim muskarcima i ogrezlim kriminalcima, ona sada napada maloletno dete, koje je ocigledno nezrelo za svoje godine, i naravno tada je lako praviti gluposti. Ovu devojcicu bi trebalo da preuzme neka socijalna ustanova dok jos nije kasno, ovakvoj majci treba oduzeti pravo na starateljstvo. Ljubo, stidi se!!!

  • Sanja Vreme: 18.08.2013 12:04h

    Mala je za kratko vreme ispričala stotinu gluposti a sama sebe predstavila kao anđela. Sve u svemu mala treba da obzirom na godine ide u kazneno popravni dom.

  • ANA Vreme: 18.08.2013 12:47h

    GOSPODE BOZE KOJA LUDARA....U NORMALNOJ ZEMLJI SVI BI BILI U ZATVORU ILI POPRAVNOM DOMU...A KOD NAS....FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

  • Nenad Vreme: 18.08.2013 13:38h

    mirko@ Pa i Stanija je iz iste priče, zar nisi gledao Farmu kad je Stanija na tzv."Merkuru" sedela sa Ljubom i pričala kako je njen bivši dečko na robiji i da ga se bojao celi Beograd a da se ona pored njega osećala kao kraljica i da se divi takvim muškarcima. Upravo je to Stanija pričala i to u direktnom prenosu sa Farme jedno popodne. Također se svi sećamo kad je Stanija Filipu rekla ako hoćeš nekoga da ubiješ o tome se ne priča. Prema tome puno razlike između Ljube i Stanije po tome pitanju nema samo što je Ljubin slučaj izašao u javnost zbog njene kćerke. Stanija je na Farmi od mirnog Filipa napravila drskog i bezobraznog momka koji bi trebalo da se mlati okolo sa svima zbog nje dok ga ona nagovara koje sve uvrede treba da izgovori da bi nekog povredio. Navikla je i Stanija kao i Ljuba na krimi momke u svome okruženju pa da se obadve dive do neba sa takvim kriminalcima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP