Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POSVEĆEN

Lukijan Ivanović: I muzika i žene zahtevaju posvećenost, pažnju i ljubav!

Autor: Hello | 19.02.2014 - 16:45:00h | Komentara: 1

"Žene i muzika. Obe traže posvećenost, pažnju i ljubav. Budući da sam u ovom trenutku maksimalno skoncentrisan na karijeru, emocije su u drugom planu...", priča Ivanović.

Iks faktor

Lukijan Ivanović

Finalista “Iks faktora”, dvadesetjednogodišnji Lukijan Ivanović iz Banjaluke, sa lakoćom je osvojio simpatije na ovim prostorima prilično izbirljivog auditorijuma. Svestan svojih kvaliteta i ohrabren nesebičnom podrškom mentora  Emine Jahović-Sandal, talentovani kantautor sigurnim korakom ide napred, ka ostvarenju muzičkih snova, ali i lepšoj i bezbrižnijoj budućnosti.

- Od decembra sam u Beogradu, osamostalio sam se i prvi put odvojio od porodice. Žao mi je što praznike nismo proveli zajedno. Nedostaju mi roditelji, brat i sestra, klavir, prostor u kome sviram. S druge strane, stekao sam mnogo novih prijatelja i upoznao značajne ljude iz sveta šou-biza, koji će mi sigurno biti od koristi u budućnosti. Muzika je moj kiseonik. Roditelji su me učili da ne odustajem, da se borim da stignem do cilja, pogotovo ako je reč o nečemu što istinski volim, a muzika je definitivno ono što me ispunjava i čini srećnim - kaže mladi pevač u razgovoru za “Hello!”.

Osim što je jedan od favorita za pobedu, Ivanović je veliki miljenik nežnijeg pola. Ipak, on u ovom trenutku nema vremena za ljubav.

- Žene i muzika. Obe traže posvećenost, pažnju i ljubav. Budući da sam u ovom trenutku maksimalno skoncentrisan na karijeru, emocije su u drugom planu. Daleko od toga da mi zaljubljenost ne prija. Volim da volim, a za onu koja me očara i učini ispunjenim spreman sam da dam i poslednji delić svoga bića  - ističe sve popularniji muzičar.

Poslednji komentari
  • soko Vreme: 19.02.2014 21:40h

    Ja neznam zasto ovaj g Ivanovic nekaze da je iz Cajnica BiH nemozes da kazes da si iz BL tu trenutno zivis isto kao sto sad kazes da si u BG znaci za 10 g nemozes reci da si iz BG jer zivis tamo znaci Ivanovicu bez stida i srama kazi ja sam iz BiH iz jednog malog mjesta najljepseg i to mjesto se zove CAJNICE...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP