Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

STOP VULGARNOSTI

Maca Diskrecija i Atina Ferari diskvalifikovane iz "Parova"!?

Autor: Svet Plus | 13.03.2015 - 10:13:00h | Komentara: 10

Rijaliti Parovi se zahuktao u velikom stilu, ali najviše po vulgarnosti i prostačkom ponašanju starleta, te je tako neprimereno ponašanje dovelo i do prvih diskvalifikacija, Mace Diskrecije i Atine Ferari.

Maca Diskrecija

Maca Diskrecija | Foto: Instagram/senadanurkic

Zbog svog neprimerenog ponašanja na meti produkcije našle su se Maca i Atina, koje su prekršile jedno od glavnih pravila i očekuje ih diskvalifikacija iz takmičenja.

Atina Ferari

Atina Ferari

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 13.03.2015 10:44h

    Ovom Maricu treba zabraniti da radi. Seljacina prostacka. Neka svoju decu uvede u taj nakazni sou, u kome se promovisu prostitutke i pedofili.

  • Kifla Vreme: 13.03.2015 10:57h

    Ova Ferari veće dno od MACE..Maca se bar ne pravi i ne izigrava poštenjaču kao ova Anita..Ferari mi glumi poštenjaču,kao smeta joj Macino ponašanje i govori joj da je "dno"..A kako udata i "poštena" Vrti guzicama po noćnim klubovima..za lovu...radi sve...Blam je ona,kao Ružica,i ono malo zgepče od Jovane,Flizura joj je kao da je pala sa MARSA!!Ne zna se jel muško ili žensko!!!

  • sloboda Vreme: 13.03.2015 11:17h

    e jbg,pa kog sad da gledamo,baba lepu i deda boru,mozda hasana sto sto psuje dete mrtvo onom ko brani jelenu golubovic od njega? ma dajte pa ako nataj nacin tretiraju da diskfalifikuju,onda bi trebalo izbaciti osamdeset posto njih..... a samo jos ivo,kada je produkcija njih dovodila znala je koga dovodi u kucu,i to je uradila srazlogom da bi bila gledanos,te smatam da nataj nacin je glupo diskfalifikovati ih.... NARAVNO NISAM ZA TAKVO PONASANJE ,ali ponavljam ako je po tome suditi onda po meni treba izbaciti osamdeset posto njih.....

  • Nikola Vreme: 13.03.2015 12:04h

    Ne slazem se sa Maricevim prijedlogom da Tasovac udje u "Parove" i pravi drustvo Mimi Oro. Ona je uvijek uredna, sredjena i zacesljana. Necemo valjda promovisati aljkavost, neurednost i rascupanost? Treba li djecu odvikavati od kupanja i cesljanja?

  • Milica Vreme: 13.03.2015 12:06h

    odobravaju samo komentare koji im se svidjaju... cak psovke odobravaju a uredne i pametne komentare brisu... naravcno da nece ni ovaj komentar objaviti...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP