Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ZLATNA TROJKA VODI BITKU ZA PRVO MESTO

Maca, Jelena ili Gastoz pobeđuju!

Autor: Biljana Radulović | 28.06.2015 - 07:30:00h | Komentara: 27

Najveći broj glasova već danima imaju Diskrecija, Golubovićeva i Nenad, pa je sasvim izvesno da će neko od njih poneti titulu najboljeg.

Parovi

Nakon četiri meseca svega i svačega večeras se završava rijaliti „Parovi“, a među skandal majstorima najbolji plasman izborili su Senada Nurkić alijas Maca Diskrecija, Jelena Golubović i Nenad Marinković Gastoz. Njih troje već danima imaju najveći broj glasova koji se za dlaku razlikuju.

Iako je mesecima rediteljka uveliko vodila i donedavno je bilo sasvim izvesno da će po drugi put pobediti u rijalitiju, poslednjih dana joj se Gastoz po broju glasova približio. Da se situacija na tabeli menja iz minuta u minut, dokaz je i Maca, koja je od početka “Parova” bila za petama Golubovićevoj, što se nekoliko dana pred finale promenilo.

Parovi

Tuče i svađe obeležile „Parove“
krivača koji su imali Ružica Veljković i Filip Đukić ovu sezonu rijalitija obeležile su tuče, čupanje i pljuvanje. Najstrože je kažnjen Hasan Dudić, koji je, zbog toga što je šutirao Jelenu, izbačen iz rijalitija, dok su momenti u kojima Jelena čupa Ružicu, Matora nasrće na Jelenu i Tijanu Ajfon kažnjeni izolacijom i oduzimanjem novca od nagrade. Veljkovićeva je jednom bila meta napada, kada ju je Tomićeva ošamarila zbog toga što se mazila sa Igorom Iks ispod jorgana. Oštar sukob nastao je i između Ivone Negovanović Cuce i Jelene Golubović, tada je rediteljka ponovo dobila ćušku i bila ispljuvana. Nju je čak pljuvačkom “častila” i Saška Karan, dok je još na početku Atina Ferari gađala čašom Macu Diskreciju. Ovo je samo jedan deo onoga što smo gledali prethodna četiri meseca u kojem je bilo raznih optužbi, psovki i iznošenja „prljavog veša“.

Parovi

- Ona je čak bila daleko ispred Nenada, ali ju je on vratolomnom brzinom prestigao i isto tako iz časa u čas dolazi na prvo mesto, pa opet pada. Kao što se i očekivalo glasači su se najviše aktivirali dva dana pred finale, pa juče i danas stiže velika podrška za njih troje sa svih strana. Na momente im se prema broju glasova pridruži i Jovana Tomić, ali brzo padne. Jedno je sigurno, večeras će biti neizvesno do samog kraja i moguća su prava iznenađenja. Skala glasova koja meri na kom se mestu u svakom trenutku nalazi neko od finalista, sve vreme pada i raste. Trenutno su najaktivniji glasači Jelene i Gastoza, dok su Macini malo posustali. Ipak sve može da se promeni čak i u poslednjem satu večerašnjeg glasanja - kaže naš izvor blizak produkciji i dodaje da ubeđenost Zmaja od Šipova da ima veliku podršku van zidina rijalitija nije u skladu sa realnošću.

Parovi

- Njegovi glasovi su čak ispod Šavijinih, Ružičinih, Požgajevih i Saškinih, što će ga najverovatnije razočarati, jer misli da je neprikosnoven i da ga publika voli - zaključuje naš izvor.

U svakom slučaju ko god da pobedi zasluženo je dobio titulu najboljeg za ovu sezonu jer su svako na svoj način obeleželi ovaj rijaliti. Maca svojom tužnom pričom o prošlosti, Jelena svađama u kojima se branila od napada sa svih strana i Gastoz humorom i borbom za pravdu.

Parovi

ZMAJ OD ŠIPOVA VEĆ DOBIO PARE

Dobro je poznato da je produkcija televizije „Hepi“ najviše naklonjena Zmaju od Šipova, i šta god da uradi imaju strpljenja, pa su rešili i da ga nagrade pre kraja rijalitija. Naime, s obzirom na to da se svakodnevno jadao da i posle deset godina nije podigao spomenik ocu, produkcija je rešila da mu obezbedi novac za to. Zmaj je bio zahvalan, ali je odmah bio i alav, pa je tako promenio odluku u sekundi i saopštio voditeljki da želi da mu naprave porodičnu grobnicu za majku, oca, brata i njega.

Poslednji komentari
  • Sandra Vreme: 28.06.2015 07:10h

    Daj Boze da ova Gluboviceva bude treca a isprted nje da bude Gastoz i Senada haahhaha

  • Mica Vreme: 28.06.2015 09:17h

    Zmaj treba da bude u prva 3 mesta, a Maca nikako... Zmaj je digao gledanost te televizije, 100% Mnogi ljudi koje znam, pa i ja, su poceli da gledaju taj rijaliti bas zbog Zmaja. Najiteresantniji je kao pojava, od svih ostalih.

  • Mare Vreme: 28.06.2015 09:55h

    Ajde Gassstozzz bre,da pobedimo lopoveee!

  • kraxx Vreme: 28.06.2015 10:18h

    Gastozz me je bar dosta puta tokom trajanja parova slatko nasmejao ,a ovi ostali nisu prikazali bas nista

  • penzionerka Vreme: 28.06.2015 10:22h

    Ako Jelena pobedi, Srbija je u ozbiljnom problemu.Smo onaj koji nece da vidi, ne vidi njenu narcisoidnost, njenu zlobu, neljudsko ponasanje, nipodastvanje svega i svacega samo da stigne prva.Iako ima mozda diplomu, ona nije intelektualka jer intelektualac mora da ima osim diplome i kucno vaspitanje, i dobronamernost i snagu da drugome prizna kvalitet koji je neosporan, itd.Ona nista od toga nema.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP