Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

RAZOTKRIVENA STARLETA

Maca se prostituiše za 150 evra!

Autor: Sanja Arsić | 17.06.2015 - 21:00:00h | Komentara: 22

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, sve vreme tvrdi kako se bavi pevanjem i da od toga zarađuje za život, ali poruke do kojih je „Alo!“ došao pokazuju totalno suprotno. Naime, bosanska starleta je, samo nekoliko dana pre ulaska u vilu „Parova“, ugovarala seks sa jednim sarajevskim biznismenom, i to ukoliko joj plati 150 evra.

„Sutra mi  uplati 150 evra i  dolazim u Sarajevo.  Idemo u hotel,  završimo, i ja nazad“: Maca Diskrecija

„Sutra mi uplati 150 evra i dolazim u Sarajevo. Idemo u hotel, završimo, i ja nazad“: Maca Diskrecija | Foto: Zoran Ilić

Anonimni muškarac poslao je Maci poruku i pitao je koliko može da ostane sa njim, da bi mu ona odgovorila da može koliko on želi. Međutim, Diskrecija je u startu postavila svoje uslove i objasnila da se kod njega u hotelu neće pojaviti dok joj ne uplati novac unapred, kako bi platila vozača i kupila neke seksi krpice. Na njegovo pitanje da li postoji mogućnost da se vide odmah, učesnica „Parova“ mu je napisala:

 
- Večeras imam Slovence! Oko sedam moram Slovence zadovoljiti, stigli su u Bosnu. Sutra mi uplati 150 evra i dolazim u Sarajevo. Idemo u hotel, završimo, i ja nazad. Bolje da ja dođem tamo, poznata sam, ovde me svi znaju. Imam svog šofera već nekoliko godina. Ne brini, sve će biti top - dodala je Senada.

- Bez veze mi je to da dolaziš sa nekim, je*em li ga, da nas čeka lik - napisao je biznismen.
- Znamo se, a i on će me posle voziti u Beograd. Uplati mi sutra - bila je striktna Maca.

 
Kada je anonimni muškarac pitao zašto unapred da joj uplaćuje novac, kada može i lično da joj da, učesnica rijalitija mu je objasnila da „ne može na ruke“. Senada je isto veče nastavila da šalje i provokativne fotografije, kao i perverzne poruke u kojima objašnjava da je mašina u krevetu i da sa njom treba izdržati. Osim toga, Maca je napomenula da pre seksa treba da se upoznaju.

 
- Neću odmah skočiti na tebe! Fino, polako. Samo seljaci se odmah klepe. Večera, vino, pa seks. Lagano, nekoliko sati - napisala je Nurkićeva kako bi momku bilo jasno šta dobija za ovu cenu.

 
U njihovom dopisivanju Maca je priznala da je probala trojku i da u seksu voli sve. S obzirom na to da u ovoj prepisci svoje telo nudi za 150 evra, ostaje da vidimo da li će Gastoz seks koji su imali u rijalitiju morati da plati retroaktivno.

Maca: Nisam laka roba


Maca Diskrecija svaki trenutak u rijalitiju „Parovi“ koristi da objasni kako je ona poštena devojka i kako je sa muškarcima bila samo iz ljubavi. Nekoliko puta se branila od napada ukućana, objašnjavajući da ona nije laka roba.
- Da sam laka roba, ne bih ušla u rijaliti. Ovde sam došla da se borim. Došla sam da pokažem da nisam sponzoruša - rekla je Maca još po ulasku u vilu „Parova“. Mnogi u vili su napadali Deskreciju kako je pružala seksualne usluge za novac, ali ona nijednog trenutka nije tako nešto priznala.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 17.06.2015 21:13h

    ja mislio da radi preko omladinske za dnevnicu

  • Worm Vreme: 17.06.2015 21:14h

    Kako glup tekst. Odakle vama ideja da ce neko poverovati za ove poruke?

  • tole Vreme: 17.06.2015 21:39h

    jaoo koja glupost pa ovo je mogo bilo ko napisat mislim da je vladimir proco o tome kako ima prepiske izgleda mu je to jedini nacin da zaradi novac

  • Eki Vreme: 17.06.2015 21:39h

    haha pa mi u svi u Bosni znamo sta Maca radi... moj drug iz Sarajeva je licno isao u Tuzlu kod Mace ona je tad dovela jednu malu od 17 god sa sobom

  • ana Vreme: 17.06.2015 22:27h

    ne samo da nse obavlja marketing u sredstvima javnog imgormisanja vec evo istice se i cena. Valjda će objaviti i kad budu akcije.Red se već napravio. Svi su mislili da je skluplje.u stvari sad je i skuplje nego do skoro. Pre rijalitija je bilo za 100 ili za 50. >Isplatio se makrou rijaliti. zato je i organizovan. Mi smo kolateralna steta (mi koji smo nezainteresovani)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP