Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

VELJKO DABETIĆ KOMENTARIŠE STARLETIN „POSAO“

Maci će sada skočiti cena

Autor: S. A. | 19.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 10

Nakon što su objavljene poruke u kojima Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, ugovara seks za 150 evra, javnost je, kao i bivši ukućani „Parova“, ostala šokirana.

Tvrdi da nije laka: Maca Diskrecija

Tvrdi da nije laka: Maca Diskrecija | Foto: Zoran Ilić

Kako je Veljko Dabetić u nekoliko navrata u luksuznoj vili spominjao kako zna da Maca pruža seksualne usluge za novac, pozvali smo ga da čujemo šta misli o porukama u čiji smo posed došli.


- Drago mi je što ste razotkrili Macu. Sada sam svima dokazao da je, kada nešto kažem, to tako. Verujte da takvih poruka do kojih ste vi došli sigurno ima dosta. Ona odradi po nekoliko momaka za veče, što i piše u tim poruka. Verujem da će sada da joj se cena sa 150 evra poveća na 500 evra. Pa zato je i ušla u rijaliti, da bi više zarađivala - rekao nam je Dabetić, i dodao da ne bi sa Macom bio ni za džabe.

Veljko Dabetić

Veljko Dabetić | Foto: Vladimir Živojinović


- Iskreno, ne znam ko njoj uopšte plaća seksualne usluge. Ni za džabe ne bih bio sa njom! Koliko je prljava i štrokava, pa to je strašno - završava Veljko.
Podsećanja radi, „Alo!“ je došao u posed prepiske koju je Maca Diskrecija razmenjivala sa jednim bosanskim biznismenom, a u kojoj ugovara seks za 150 evra. U jednoj od poruka, anonimni muškarac je pita da se vide odmah, a bosanska starleta mu objašnjava da ima zakazano sa Slovencima.

- Večeras imam Slovence. Oko sedam moram Slovence zadovoljiti, stigli su u Bosnu. Sutra mi uplati 150 evra i dolazim u Sarajevo. Idemo u hotel, završimo, i ja nazad. Bolje da ja dođem tamo, poznata sam, ovde me svi znaju. Imam svog šofera, već nekoliko godina. Ne brini, sve će biti top - pisala je Senada u porukama koje je slala jednom biznismenu.

Maca je tražila da joj se novac unapred pošalje

Maca je tražila da joj se novac unapred pošalje


S obzirom na to da su pojedinci i pored ovih poruka ostali na Macinoj strani, dok su drugi totalno promenili mišljenje o njoj, ostaje nam da vidimo koliko će otkrivanje ove tajne uticati na njen plasman u rijalitiju. Takođe, kako ukućanima „Parova“ jednom nedeljno pokazuju naslovne strane, imaćemo priliku da čujemo i vidimo kako će Maca reagovati kada ugleda svoje poruke, kao i šta će ostali učesnici prokomentarisati.
Poslednji komentari
  • Doktor Vreme: 19.06.2015 07:56h

    Sta ova bezvredna licnost komentarise?Bio je glup i sirovina i takav ce da ostane ceo zivot.Ja bih ga,da sam na Macinom mestu, tuzio da sve ovo dokaze.Nevazan si ,shvati jednom.

  • DT Vreme: 19.06.2015 09:05h

    Nije mi jasno zašto svi ukućani komentarišu Macu da su je "razotkrili" i sl. Za tu curu nikada nisam čula do sada, ali ona je u startu rekla na malo drugačiji način, ko je, šta je i čime se bavi. To je valjda svima jasno i to nikada nije krila za razliku od ovih "VIP dama" koje propagiraju moral, a Maca je izgleda za njih mala beba.

  • milan Vreme: 19.06.2015 09:17h

    VELJKO DABETIĆ.KO JE TO?

  • milan Vreme: 19.06.2015 09:48h

    POŠALJE IZMIŠLJENE SMS PORUKE.VI IH OBJAVITE.ON IH KOMENTARIŠE.UŽAS.

  • JADNO Vreme: 19.06.2015 12:05h

    Dokazao je time sto je napisao ove poruke, a i uspio je doci u novine na Macin racun. Tip joj nije oprostio sta ga je skartirala pa izmislja lazi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP