Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

GASTOZ DISKRECIJI PODIGAO HALJINU, A JOVAN KRENUO U AKCIJU

Maci nabijali flašu u zadnjicu!

Autor: Biljana Radulović | 30.05.2015 - 22:30:00h | Komentara: 7

Iako im plastične flaše, što je logično, služe da piju vodu, učesnici „Parova“ su im u nedostatku seksualnih pomagala pronašli i drugu namenu. Jovan Ivović i Nenad Marinković Gastoz odlučili su da Senadu Nurkić zadovolje, i to flašom.

Nemoj tako  da me k**aš.  Nemoj na  suvo, zvaću produkciju

Nemoj tako da me k**aš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju

Da im ne manjka inspiracije kada je reč o seksu, te da uz malo alkohola to pređe svaku granicu, pokazali su u više navrata, ali noć između četvrtka i petka pretila je da preraste u perverzne orgije. Dok je Maca stajala na krevetu i pokušavala da namesti zavesu, Jovan i Gastoz su iskoristili priliku da uživaju u pogledu na njenu zadnjicu, koja je sevala ispod kratke haljine. Očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su odlučili da je uvuku u seksualnu igricu koju su usput smislili.

Bez trunke blama, Gastoz  diže njenu haljinu...

Bez trunke blama, Gastoz diže njenu haljinu...

 
U trenutku dok je Maca bila savijena, „vitez iz Topole“ joj je prišao i počeo da je mazi ispod haljine, a Senada se nije bunila, već se samo smeškala. Kako bi se i on malo „omrsio“, Nenad je odgurnuo Jovana i jednom rukom uhvatio Macu, a drugom joj podigao haljinicu.

... dok kolega iz rijalitija  „završava“  radnju

... dok kolega iz rijalitija „završava“ radnju

 

Za to vreme, Jovan je uzeo plastičnu flašu od litar i po koja je stajala na noćnom stočiću i iz koje piju vodu i počeo grlić da gura u Senadinu guzu. Dok je pokušavala da se otme iz Gastozovog naručja kako bi odgurnula Jovanovu ruku i flašu, vrištala je.

U nedostatku seksa, učesnik „Parova” pronašao bizaran  način da zadovolji Senadu Nurkić

U nedostatku seksa, učesnik „Parova” pronašao bizaran način da zadovolji Senadu Nurkić

 
- Nemoj tako da me ka*aš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju! - vikala je bosanska pevačica, pa su je Ivović i Marinković pustili.
Maca je brzo povukla haljinicu koju su joj pomerili i pobegla od njih dvojice. Očigledno su Jovan i Nenad preozbiljno shvatili Senadino zapomaganje da joj fali seks, pa su odlučili da je zadovolje na neobičan način.

Maca Diskrecija

Maca Diskrecija

Svi Macini bivši iz rijalitija

Otkako je ušla u vilu „Parova“, Maca nije gubila vreme, pa je već prve večeri poljubila Jasmina Nevenkića, sa kojim je ubrzo, navodno, imala i seks. Nakon što je izgustirala Jasmina, zavođenje je usmerila na Gastoza, kome nije trebalo dugo da padne. Nakon što su se mazili u krevetu, Nenad je poveo Macu do WC kabina i dozvolio joj da bira u kojoj će da imaju seks. Senadu ni ova avantura nije dugo zanimala, jedva je dočekala ulazak benda u vilu, pa se tokom žurke udvarala bubnjaru, sa kojim se na kraju i ljubila. Od učesnika koje je stavila na listu poželjnih, jedina neostvarena želja ostao joj je Aleksandar Požgaj, ali ima vremena...

Poslednji komentari
  • Gordana Vreme: 30.05.2015 23:15h

    Nakaze,ne bi me iznenadilo da u parove ukljucite i zivotinje!Sve bih vas u maricu strpala,pa u gluvu sobu na debelo tabanje,a potom u Lazu Lazarevic.Sramota koliko se srozavate!Pod hitno stopirati satanisticku emisiju i kazniti one ,koji su odgovorni za njeno emitovanje!Smrdljive stroke!

  • Stojko Vreme: 30.05.2015 23:16h

    Copor pavijana.

  • sara Vreme: 31.05.2015 00:24h

    Sto lazete da nismo gledala rekli bi tako je,maca se je bunila i bjezala od ovog bolesnika jovana ...

  • Gledateljka Vreme: 31.05.2015 01:13h

    Stvarno mi nije jasno zašto izmišljate, preuveličavate i fantazirate...Ovo što ste vi predstavili kao neku seksualno perverznu igru je u realnosti bila zezancija troje mladih ljudi pred spavanje...Momci su Maci zadizali haljinu i u te svrhe uzeli i flašu, znači samo kako bi maci zadigli haljinu ili dotakli joj zadnjicu (flašom) radi zezancije.To što je ona izgovorila bilo je takođe u nekom šaljivom tonu, nikako kao žalba zbog zlostavljanja.To što se moglo videti je stalna slika na svakom letovanju ili ekskurziji mladih ljudi.Stvarno mi nije jasno čemu toliko preterivanje?!?

  • anka Vreme: 31.05.2015 08:24h

    Sta reci ? Jednostavno ja i moji poznanici više ne gledamo tv help. Sve je ogavno i odvratno. Nigde poštovanja prema gledaocima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP