Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

GOTIVI PREMIJERA ALI...

Marija Maksima: Pesma o Vučiću zamalo poljuljala ugled porodice!

Autor: Blic | 22.05.2015 - 15:00:00h | Komentara: 0

Gotivim premijera, ali više sebe i svoju porodicu. Suprug je bio zatečen medijskom pažnjom. Slegla se prašina, sad je sve u redu.

Marija Maksima

Marija Maksima | Foto: Youtube Screenshot

Ovako Jutjub zvezda Marija Mićić, alijas Marija Maksima, objašnjava razrešenje napete situacije u svojoj porodici koju je izazvala kad je objavila pesmu o srpskom premijeru Aleksandru Vučiću.

Dvadesetak dana bila je u izolaciji, zatvorena u kući, dok su brojni mediji pokušavali da dođu do nje. Ona nije bila spremna za javno istupanje jer nije imala podršku porodice. Njenom suprugu

NOVI HIT Poplave, klizišta
Srbijo, šta te sve ne zadesi?!
Taj svoj bol hrabro podnesi.
I svi plačemo, suza, suze, kiše
zbog poplava što nas slomiše.
Ujedinjeno delujemo!
Srbijo, šta te sve
ne zadesi?
Taj svoj bol,
hrabro podnesi.
Reka smrti, loše sluti,
al ne damo se,
borimo se.
Ujedinjeno delujemo!
Ni odroni, ni klizišta
ne mogu ubiti, ne mogu ništa.
Taj duh, duh jedinstva,
u svetu ima smisla.

Goranu je sve to veoma smetalo i negodovao je što je bez njegovog znanja i odobrenja na internetu objavila svoju odu Vučiću. Istog mišljenja bila je i strina Marijinog supruga Vida Mićić, koja je javno, za „Blic“, zapretila oduzimanjem imovine koju joj je prepisala.
Marija danas kaže da razume revolt supruga i da je srećna što su prevazišli problem. Priznaje da joj je suprug oprostio pesmu o Vučiću. U dogovoru s Goranom, Marija je pristala da se ponovo „medijski aktivira i opere obraz porodice“. Ova zgodna plavuša kaže da je svesna da mediji žele senzaciju, ali ističe da će po svaku cenu pokušati da zaštiti supruga i troje dece.

- Prija mi popularnost i pozornost medija, ali samo neka bude umereno. Ja sam umetnica i muzički autor, tako da bi u takvom kontekstu volela da se pojavljujem u medijima - pokušala je Marija da objasni zašto je krajem aprila objavila pesmu o Vučiću.
- Priznaću vam da imam spremne neke pesme. Videću šta ću dalje, ali više neću pevati o političarima, nego o ljubavi i patriotizmu - iskrena je Marija.

Zapalila društvene mreže: Marija Maxima

Zapalila društvene mreže: Marija Maxima

 
Uzevši u obzir da je instant zvezda, Marija kaže da je svesna da bi bila „dobar materijal za rijaliti programe“. Prve, doduše nezvanične pozive dobila je za „Farmu“ koja bi trebalo da počne u septembru. Marija kaže da je niko ne može ubediti da učestvuje u rijalitiju ni za basnoslovno veliki honorar.

- Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić su mi više puta nabacili da treba da uđem na „Farmu“, ali ja to ne želim. To bi škodilo mojoj porodici. Imam malo dete od tri i po godine i potrebna sam mu kod kuće. Takođe i suprugu i starijoj deci. Osim toga, novac mi nije potreban, jer smo dobrostojeća porodica. I, što je najvažnije, držimo do ugleda, koji zamalo da poljuljam nesmotrenim objavljivanjem snimka pesme o Vučiću - zaključuje Marija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP