Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MRAČNA STRANA CRNOGORCA KOJI JE UČESNIK U PAROVIMA

Marko optužen za seksualno zlostavljanje

Autor: Ljubomir Tozev | 16.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 11

Menadžer Marko Perović, učesnik rijalitija „Parovi“, pre godinu dana prijavljen je policiji zbog navodnog seksualnog uznemiravanja osmogodišnje devojčice, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Njega su prijavili roditelji deteta i optužili ga da je obljubio njihovu ćerku.

Osmogodišnja  devojčica rekla  roditeljima da je Marko pipkao i pokušao da je obljubi

Osmogodišnja devojčica rekla roditeljima da je Marko pipkao i pokušao da je obljubi | Foto: Rajko Ristić

Naime, na jednom slavlju, koje je pravio prijatelj Marka i njegove devojke Eme Lapin, devojčica je istrčala iz svoje sobe i pred svim gostima počela da plače jer je, po njenim rečima, učesnik „Parova“ napao.


- Devojčica je slavila osmi rođendan i kuća je bila puna dece, ali i prijatelja njenih roditelja. Žurka je bila u svim prostorijama, pa nije bilo moguće znati ko se gde u datom trenutku nalazi. U jednom trenutku slavljenica je došla uplakana i ispričala roditeljima da ju je Marko pipkao i napadao u kutku njene sobe. U tom trenutku on nije bio u toj prostoriji, pa ga je jedna od gošći pozvala da izađe u dvorište.
Čim se pojavio, gosti su počeli da ga udaraju, šutiraju i psuju mu sve po spisku, dok je majka istraumirane devojčice, koju je menadžer navodno pokušao da obljubi, pozvala policiju. Policajci su brzo stigli u Kaluđericu i spasli Marka razjarenih gostiju, napravili zapisnik i odveli ga iz kuće prijatelja. Ne znam šta se trenutno dešava sa tim postupkom - kaže naš izvor.

Pevačica i Perovićeva devojka Ema Lapin kaže da je tačna priča o incidentu koji se dogodio, ali tvrdi da njen izabranik nije kriv.

Ema Lapin

Ema Lapin | Foto: Rajko Ristić


- Tačno je da je nastao haos na rođendanu ćerke naših prijatelja, gde su gosti Marka ubili od batina. Ne znam šta bi se desilo da policija nije stigla na vreme. Međutim, on tu devojčicu nije pipkao i napadao. Mala je sve izmislila jer je prethodni dan na internetu gledala scene silovanja, pa joj se rodila ideja - kaže pevačica.
Poslednji komentari
  • Kifla Vreme: 16.04.2015 07:22h

    Čovek ne može u ništa da se zakune..ali mislim da je ovo preterano..Danas čovek ne može da pomiluje dete ili kaže;baš je slatko,fino dete," odmah pomisle da je ta osoba na strana ili pedofil..

  • pera Vreme: 16.04.2015 15:48h

    ko dozvoljava detetu od 8 godina da na internetu gleda scene silovanja...bolest!!!

  • Eko Vreme: 16.04.2015 17:14h

    Verujem u ovo sto Ema tvrdi da je devojcica sve izmislila.

  • scorpioo Vreme: 16.04.2015 17:14h

    Detetu od 8 godina se rodila ideja ?????

  • Drug Vreme: 16.04.2015 19:17h

    Ovaj TRO-ličan CG i ova Ema, bože sačuvaj kako su glupi a nisu ni par. Emu je kresao CG drug i ona bi čak sve uradila i dala da napravi karijeru, ali joj neče uspeti! Čuj manager je debeli ahahaha. Radi na plaži u CG pomaže vlasniku i9 iznajmljuje 2 skuteta taj patološki lažov. Bljaaaak i fuuuuj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP