Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

LEZBO GOMILA!

Matora u "Parovima" naskočila na Ružicu i Mimi Oro (FOTO)

Autor: Isidora Tubin | 22.03.2015 - 21:00:00h | Komentara: 2

Devojke u „Parovima“ su očito rešile da iskoriste sve čari rijalitija, pa su zabavu koju su do sada priuštile samo muškarcima upriličile i sebi.

orgijanje

 Naime, Jovana Tomić, poznata kao Matora, naskočila je na Ružicu i Mimi Oro, pa su se sve tri našle u do sada neviđenoj lezbo akciji.

orgijanje

 Od pipkanja, štipkanja i lizanja došlo je do grupnjaka i simulacije seksa, a sve tri takmičarke bile su van sebe, koliko od alkohola, toliko i od zadovoljstva.

orgijanje

Naime, Matoru od samog ulaska u rijaliti prate spekulacije ukućana da je zainteresovana za ženski pol, kao i da provokativnu Ružicu želi da osvoji od prvog dana. Međutim, nagađanja ukućana je nisu sprečila da sprovede akciju koja do sada nije viđena.

orgijanje Nakon žurke, Ružica i ona su nastavile da se vesele same i ubrzo su počele da se miluju, a Matora je gurala glavu u njene grudi i međunožje. Pošto modelsica u tom trenutku više nije bila raspoložena za igru, Matora je prešla na „lakšu“ metu. Uhvatila je Mimi Oro, koja je odmah podigla nogu i počele su da simuliraju seks. Matora je zaronila u njene grudi, a starleta je nastavila sa vrckanjem. Međutim, Ružicu je očigledno poneo njihov performans, pa je rešila da i ona uskoči u akciju, te je naskočila na Jovanu, koja je već bila preko Mimi Oro. Sve tri su se dodirivale i štipkale, a Matora je lizala starletine grudi. Vidno pripita, ona je zatim legla na pod da bi je modlesica ponovo zaskočila.

orgijanjeDa se zabava nastavi postarala se Atina Ferari, koja je odmah uskočila i zajahala Matoru, pa je tako nastao novi lezbo grupnjak. Atina je pipkala Ružicu, a zatim se pojavio Marko, koji je želeo da im se pridruži, ali nije uspeo, jer je odmah oteran. Kada je jedini prisutni muškarac otišao, devojke su nastavile sa akcijom, koja je trajala do ranih jutarnjih časova.  

Matora polomila prst!

Jovana je uživala sa devojkama cele večeri, ali je njeno zadovoljstvo pokvarila produkcija, koja je stišala muziku. Ona je više puta molila da muzika bude pojačanu, zatim je počela da viče u mikrofon, da bi na kraju iz besa udarila pesnicom o zid. Marko je skočio da je smiri, a Matora se uhvatila za ruku i počela da kuka. Nekoliko minuta kasnije, nastavila je sa igrom kao da se ništa nije dogodilo, da bi se kasnije ustanovilo da je polomila prst. Da li je otporna na bol ili je pripitost poprinela njenoj toleranciji, nikome nije jasno.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • karalaki Vreme: 23.03.2015 07:23h

    drago mi je na lepe vesti. mnogo su lepe i imaju šta da pokažu

  • nodre Vreme: 23.03.2015 08:11h

    o boze kakve budale hodaju ovim svijetom fuj fujj to treba pod hitno prekinuti da lljudi negledaju takve debilcine jadan vam je srbija ako ovo pusta i ako je to nesto dobro za pouku jadno !!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP