Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PČELAR BI U POLITIKU

Miki kandidat za predsednika opštine Pećinci!

Autor: Biljana Radulović | 18.01.2014 - 14:59:00h | Komentara: 10

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić, kog javnosti zna iz rijalitija „Veliki brat“ i „Farma“, na predlog grupe građana juče je postao kandidat za predsednika opštine Pećinci, saznaje „Alo!“. Ako bude po volji meštana, Miki bi u predsedničku fotelju mogao da sedne nakon izbora koji će se održati 16. marta. Kako saznajemo, Miki već duže vreme planira da se politički aktivira jer ga veoma nervira kako se vlast odnosi prema stanovnicima njegovog Kupinova, ali i okolnih sela. On je nedavno otkrio šta zamera dosadašnjem rukovodstvu ove opštine.

Miki Đuričić

Miki Đuričić

 - Imamo problem ovde sa „Šumama Vojvodine“, koje nam ne daju da svinje pustimo da šetaju šumom, već moramo da ih držimo u oboru. Osećamo se ko stranci u svom selu, jer ne možemo da donosimo odluke. To mora da se promeni! Niko nas ne pita šta je prioritetno uraditi kako bi nam olakšali život na selu, a kukaju što mladi odlaze u grad - istakao je Miki, nakon što je napustio rijaliti „Farma“. Tada je i odlučio da promeni zanimanje.

- Pored svinjarstva, napraviću i brend od svog imena. Na proizvodima domaće kuhinje, od ajvara i džema do slatkog biće moje ime. Ne želim da budem više deo tog što se zove estrada ili svet poznatih, a o mojim političkim angažovanjima će se tek čuti - nagovestio je tada Miki, koji je juče bio nedostupan za komentar.
Njegov prijatelj Goran potvrdio je „Alo!“ da će se Miki politički angažovati.
- Tačno je i ponosni smo na njega. Nismo razgovarali za šta će se sve zalagati, ali je sigurno da bi nam sa njim bilo bolje.
Đuričićeve komšije, Srđan i Dača, kažu da Mikija nisu videli nekoliko dana, pa nisu upućeni u njegove konkretne političke korake.
- Pominjao je nedavno da će se aktivirati za dobrobit sela, ali ne znam šta se konkretno desilo jer se nismo videli skoro. Dobar će biti na toj funkciji jer ga poštuju u selu - ističe Srđan.

„Pink“ tužio Mikija, traži pet miliona dinara odštete!

Na Mikijevu adresu u Kupinovu prekjuče je stigla tužba od Televizije „Pink“ zbog toga što je pobegao iz rijalitija „Farma“, saznaje „Alo!“.
- Nećete ga dobiti za bilo kakvu izjavu jer je juče dobio tužbu od Željka Mitovića i potpuno se isključio. Traže mu da plati odštetu od pet miliona dinara jer je prekršio ugovor kada je pobegao iz rijalitija. Iznenadio se kad je dobio tužbu od „Pinka“ jer je bio uveren da ga neće sudski goniti, Od produkcije „Emoušn“, za koju je tada vodio emisiju „Velika svadba“, još mu nije stigla tužba - kaže Đuričićev prijatelj Goran.

Završio samo osnovnu školu!

Đuričić nikada nije krio kako mu obrazovanje nije jača strana.
- Ja nisam intelektualac, ja imam osnovnu školu i paor sam ceo život. Znate koliko ima pametnih intelektualaca i ljudi koji nisu laktaroši, nisu bezobrazni, pa ne mogu da dođu do izražaja. Imam pravo da psujem jer sam običan čovek kojem to priliči, a što ne bih to radio kada može Velja Ilić i ostali političari. Ako mogu ti ministri sa fakultetom, e hoću i ja da psujem. Obrazovanje nije potvrda da neko može da radi odgovoran posao.
 
Poslednji komentari
  • mari Vreme: 18.01.2014 15:58h

    On ima da pobjedi! Ima dobru medijsku propracenost....

  • nenad Vreme: 18.01.2014 16:36h

    idi begaj

  • KOCKAR Vreme: 18.01.2014 17:02h

    TKAV NAM TREBA! BRAVO! DEFINITIVNA PROPAST NA NIVOU.

  • Serb1an Vreme: 18.01.2014 17:10h

    On čovek ne zna više gde bije. Kao povlači se iz ''javnog'' života, a evo ga opet se provlači kroz medije. ccccc

  • mimi Vreme: 18.01.2014 18:25h

    Dobar je on,a i pametan.Zelim mu puno srece.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP