Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ČEKA SVOJIH PET MINUTA

Milana Poštić: Šako je pričao gadosti o meni i vređao me!

Autor: N.J. | 11.07.2015 - 12:00:00h | Komentara: 1

Model po vokaciji, Milana Poštić, koja je u serijalu “Hotel Maldivi” skrenula pažnju na sebe svojom izjavom da je bila u vezi sa Šakom Polumentom, priznala je detalje veze, kako su se upoznali i zbog čega više ne – razgovaraju.

Milana Poštić

Milana Poštić | Foto: Milana Mimi Poštić

- Dobila sam na Fejsbuku poruku od njega - rekla je Milana. - Pomislila sam da je lažni profil i nisam odgovorila odmah. Mislila sam da je neko drugi i ne bih se upuštala u razgvoor sa raznim likovima na društvenim mrežama. Jesam bila fan Šaka Polumente i pratilac njegovog profila na Fejsbuku, ali ne toliko da bih reagovala odmah. Kada sam videla da je nastavio da mi piše i traži uporno broj telefona, odgovorila sam.
Tako je sve počelo…
- Kad sam čula njegov glas u telefonskoj slušalici, gotovo da sam se onesvestila od sreće - priča Milana. - Ipak je on velika zevzda, nisam ni sanjala da ja mogu da mu se dopadnem. Bio je prijatan i zabavan. U prvi mah nisam ni znala koliko ima godina, on o tome nije ni pričao.

Milana Poštić / Foto: Fejsbuk / Milana Mimi Poštić

Milana Poštić / Foto: Fejsbuk / Milana Mimi Poštić

Kad je Šako došao u Beograd, zbog posla oko novog albuma, pozvao je Milanu da se vide. Odredište je bila – Đeram pijaca, u čijoj blizini je bio stančić pevača, u kojem je boravio kad je bio u Beogradu, piše Opera17.
- Otišli smo na piće i pričali - seća se Miljana, koja se sa Polumentom viđala oko mesec dana. - Moja majka je znala da idem da se vidim sa njim, jer ja svojoj majci sve govorim. Uvek zna sa kim izlazim.
Osim što se bavi modelingom, Milana ističe da trenutno nije zaposlena i da je ušla u serijal “Hotel Maldivi” da se ispromoviše. Nije joj bila namera da pominje Šaka Polumentu, ali je to nekako izbilo iz nje.
- On je mene povredio i to mnogo, ali nisam želela nikakve probleme da mu pravim, jer sam bila zaljubljena u njega - ističe Milana. - Izletela sam se oko pesme, a onda su počeli da me ispituju i krenulaje priča. Rekla sam da ću kad izađem da pokažemn dokaze o tome koliko je on loš čovek.
Milana i Šako su se viđali u njegovom stanu, a uveče kasno, pevač bi je vratio u Grocku, gde živi učesnica serijala “Hotel Maldivi”. Tamo bi obično nešto jeli,pre nego što se rastanu.
- U porukama mi je pisao: ljubavi! - priča Milana. - Bila sam očarana.

Sviđa joj se pevač: Milana Poštić

Milana Poštić

Kako je sve prestalo?
- Njegov prijatelj, sa kojim me je upoznao Šako i sa kojim sam se zbližila, ispričao mi je neke stvari - gotovo je zaplakala Milana.
- Pitala sam se da li je to istina, jer, on je njegov drug, ali mi je pokazao poruke u kojima je Šako ispričao najveće gadosti za mene. A nije imao nikakvog razloga. Ništa mu nisam učinila, niti sam išta ružno rekla o njemu. Nisam zaslužila da me vređa i naziva pogrdnim imenima. Nisam mu dala povod za to.
U trenutku kad je počela da se viđa sa Polumentom, Milana kaže,nije imala momka. Da jeste, ne bi pristala na susret.
- Meni je Šako rekao da je razveden pre pet godina. Ne bih se zabavljala sa njim, da sam znala da je oženjen. I rekao mi je da ima jedno dete, a ima troje. Nije mi bilo jasno zbog čega je to rekao. U početku nisam ni znala koliko ima godina. Onda mi je priznao. Mnogo je stariji od mene, ali ja sam se zaljubila u njega i to mi nije smetalo. - priznala je Milana.
Ružne reči koje je o sebi pročitala u mobilnom telefonu Šakovog prijatelja, promenile su joj pogled nacelu priču.
- Bila sam sa tim Šakovim drugom, kad je on počeo da viče na njega i na mene. Svašta nam je rekao - iskrena je Milana.
Šako se posle uvreda, ipak, pokazao kao džentlmen. Odvezao je Milanu u Grocku, ali je ona već sutradan otputovala u Skoplje, jer nije želela nikakav kontakt sa njim.

Milana Poštić / Foto: Fejsbuk / Milana Mimi Poštić

Milana Poštić / Foto: Fejsbuk / Milana Mimi Poštić

- Bila sam povređena i besna zbog svega što se dogodilo - priča Milana. - Nisam ga od tada zvala, niti on mene. Znam da će doći mojih pet minuta da mu vratim za sve uvrede koje je izgovorio o meni. Ne želim detalje o tome, niti šta je sve pričao okolo, čime se pokazao kao loš čovek.
U svom mobilnom telefonu, Milana kaže,ima sve Šakove poruke, fotografije, kao dokaz njihove veze.
- Zaista nisam želela da pričam o nama, ali je bol bila jača - završava Milana. - Meni ovakva reklama ne treba.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 11.07.2015 16:20h

    mucenica,njoj ovakva reklama ne treba.... ccc

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP