Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ĆERANIĆEVA NE ŽELI DA SE SRETNE SA BIVŠIM DEČKOM

Milena zbog Nemanje pobegla iz TLZP!

Autor: Z. S. Radulović | 09.09.2014 - 13:00:00h | Komentara: 2

Milena Ćeranić je u poslednjem trenutku odustala od učešća u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ kada je čula da će se takmičiti i Nemanja Stevanović, sa kojim je svojevremeno bila u ljubavi. Kako “Alo!” saznaje, pevačica je odlučila da odustane jer ne želi da se sreće sa Nemanjom, iako on ne gaji nikakve emocije prema njoj.

Beži od  prošlosti:  Milena  Ćeranić

Beži od prošlosti: Milena Ćeranić | Foto: Vladimir Lukić

- Milena je bila oduševljena pozivom organizatora i jedva je čekala početak takmičenja, ali kada je čula da je svoje učešće potvrdio i Nemanja, istog trenutka je odustala. Jednostavno, ne želi da se sreće sa njim niti da ima bilo kakve dodirne tačke sa Stevanovićem. Odmah je pozvala organizatore i rekla da ima dosta zakazanih nastupa, zbog kojih neće moći da bude učesnik projekta. Iako joj je bilo krivo što otkazuje, Milena nije imala drugog rešenja - govori izvor „Alo!“.


Kako saznajemo, otkako je raskinula sa Stevanovićem, pevačica izbegava susrete s njim. Na sve načine se trudi da se mimoiđu, a kada se vide, samo se kratko pozdrave i nastavi svako svojim putem. Čak i u intervjuima izbegava da odgovara na pitanja o njemu.

Nema  problem  da se sretne  s Milenom:  Nemanja  Stevanović

Nema problem da se sretne s Milenom: Nemanja Stevanović | Foto: Goran Srdanov


Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Nemanju.
- Ne znam zašto bi ona odbijala učešće jer smo nas dvoje na „zdravo-zdravo“. Ni ja još ne znam hoću li učestvovati - rekao je Stevanović kada smo ga pozvali.

Podsećanja radi, Milena i Nemanja su bili u vezi dve godine, a upoznali su se u šou programu „Zvezde Granda“. Nakon učešća u rijalitiju „Farma“, raskinuli su, a zbog javnih klevetanja direktora „Granda“ izbačeni su iz te produkcije.

Milena i Nemanja već glumili zajedno

Pre tri godine, Ćeranićeva i Stevanović imali su priliku da glume zajedno, i to za potrebe Nemanjinog spota. Iako su već tad okončali vezu, bivši partneri su odglumili srećan par, a za potrebe snimanja ljubili su se i grlili. Međutim, u poslednjem trenutku je Nemanja te kadrove izbacio iz spota.
- Stavili smo tačku na naš odnos, kako poslovni, tako i privatni, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bi bila u spotu. Mislim da je to dobro i za nju i za mene. U spotu su scene u kojima se grlimo i ljubimo - govorio je tada Nemanja.

Poslednji komentari
  • melc Vreme: 09.09.2014 15:04h

    belisimo

  • Mihajlo Vreme: 10.09.2014 00:44h

    Milena nije tip devojke koja bezi od bilo koga... pogotovo ne od Nemanje kojeg je "nosila" u zubima...da ste rekli pobegao on od nje pa da poverujemo:)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP