Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TUGA!

Milićeva žena: Izgubila sam našu bebu!

Autor: A. Radojević | 30.05.2013 - 17:47:00h | Komentara: 2

Razdvojenost od supruga Milića Vukašinovića i svakodnevno slušanje njegovih svađa sa ostalim ukućanima „Velikog brata“ loše su uticali na Suzanu, koja je preživela veliki stres. Dok je poznati roker još uvek boravio u najpoznatijoj kući na Košutnjaku, ona je izgubila bebu. Iako nije želela da supruga o tome obavesti, Suzana je uz pomoć psihologa preživela ovaj veliki šok, a za “Alo!” je ispričala koliko joj je tada bilo teško, jer je bila sama u Beogradu.

Ne predaju se: Milić  i Suzana i dalje  rade na tome da  dobiju potomstvo

Ne predaju se: Milić i Suzana i dalje rade na tome da dobiju potomstvo | Foto: Dimitrije Goll

 - Jeste, desilo se. Sve je to posledica stresa i nerviranja. Ovo je prvi put da smo se Milić i ja razdvojili na duži period i verovatno je, i to jedan od uzroka zašto sam ja bila pod stresom. To se desilo 4. aprila, ja nisam ni znala da sam u drugom stanju. Mesec i po dana sam nosila bebu i na žalost doktori su mi rekli da sam je izgubila. To je bio veliki šok za mene i sve se nekako brzo izdešavalo. Pošto su meni svi papiri u Smederevu, ja tamo idem kod lekara, tamo su mi i rekli da sam izgubila bebu. Jeste, lepo biti u rijalitiju, ali ja kažem da je to za slobodne ljude, jer ipak vas neko gleda i nervira se. Ja sam sama tada ostala u Beogradu, a znate koliko je teško kada ste negde sami. Ipak, zahvalna sam svim ljudima koji su mi u tom momentu pomogli - sa setom u glasu nam je ispričala Milićeva supruga Suzana, koja nam je otkrila i kako je izgledao momenat kada je svom dragom ispričala za gubitak bebe.


- Moram da kažem da sam imala veliku pomoć od produkcije „Emoušn“. Oni su zaista sve vreme bili uz mene, a angažovali su i psihologa koji mi je dosta pomogao. Ja sam insistirala da se Miliću ništa ne kaže dok je u rijalitiju. Negde pred kraj, kada je meni zaista bilo teško, psiholog je procenio da Milić i ja nakratko možemo da se vidimo. Njemu je bilo grozno i jako teško, ali je skupio snage da nastavi šou. On je ipak potpisao ugovor i bio je u obavezi da ga ispoštuje do kraja, a mi nismo želeli da se bilo šta sazna o ovome. Zajedno smo izgurali ovu situaciju, i svakako planiramo da radimo na bebi i dalje - ispričala nam je Suzana Vukašinović.

Milić: Suzana se probudila u lokvi krvi!


Poznati roker Milić Vukašinović bio je veoma potresen kada mu je supruga Suzana rekla da je izgubila bebu, ali je ipak skupio snage da uteši svoju dragu i nastavi da se bori u rijalitiju „Veliki brat“.
- Ja sam to saznao kada smo se mi videli nakratko tokom mog boravka u rijalitiju. To je šok, ja nisam znao da je ona u drugom stanju, kao ni ona što nije znala. Morao sam tada da glumim da će sve biti u redu, da je utešim. Bilo je zaista grozno. Taj suset je kratko trajao, a ja sam kasnije morao da se ponašam tako da se ne primeti da se nešto desilo. Sreća, pa sam ubrzo nakon toga izašao i mogao sam da budem uz Suzanu. Mogu da zamislim samo kako je njoj bilo. Ona se sama probuila u lokvi krvi. To je bio preveliki šok za nju. Ali, to se sudbinski dogodilo baš dok sam bio u rijalitiju i idemo dalje. Mi želimo da imamo zajedničko dete, koje će biti plod naše velike ljubavi - izjavio je Milić za dnevni list “Alo!”

Poslednji komentari
  • M.M. Vreme: 31.05.2013 01:18h

    G-dja kao da bi htela da naplati odstetu. Pa zar nisu bili razdvojeni i prosli put kada je bio u rialitiju??

  • tilia Vreme: 31.05.2013 10:09h

    Jako je tužno izgubiti bebu i želim joj brz oporavak. Možda zvuči okrutno to što mislim ali Milić je već debelo zašao u godine(da ne spominjem hektolitre pića i kilograme raznih opijata) a dokazano je da muškarcima već od četrdesetih slabi kvaliteta sperme i postoji mogućnost(naravno sa više godina sve više)pojave problema kod ploda. I to bez obzira koliko je mlada žena. Sve u svoje vrijeme i neka se ne osvrću na slučajeve kada su neki dobivali djecu kao starci jer je to vrlo upitno. Želim im svu sreću ali neka razmisle a postoje bezbrojni domovi za napuštenu djecu i puno beba koje čekaju da im neko pruži ljubav.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP