Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

OPA!

Milioner bacio oko na Anastasiju!

Autor: Puls | 15.12.2013 - 12:00:00h | Komentara: 6

Bivša farmerka i članica grupe „Models“ Anastasija Buđić danas je na svom profilu na društvenoj mreži „Facebook“ promenila status veze i više ne stoji da je slobodna, već da je u vezi.

Anastasija Buđić

Anastasija Buđić | Foto: Oksana Krutenjuk

Kako „Pulsonline“ saznaje od izvora bliskog Buđićevoj, ona je uplovila u vezu sa jednim srpskim biznismenom, koji je inače milioner. Pozvali smo i Anastasiju da nam otkrije da li je naša informacija tačna.

–Zaista više nisam slobona. Trenutno uživam i u karijeri i u ljubavi. Romansa cveta između mene i jednog srpskog biznismena, otkrila je Stejsi kroz osmeh, ali je navela da još ne želi da otkriva identitet dotičnog.
Inače, Anastasija i grupa koje je ona član „Models“ skoro je predstavila novu pesmu „Žućko“ i provokativan spot, koji je već izazvao burne reakcije.
Poslednji komentari
  • badza Vreme: 15.12.2013 12:09h

    Alal ti vera,usrecio si se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ja Vreme: 15.12.2013 12:33h

    Ja se izvinjavam, a kojoj karijeri?

  • NN Vreme: 15.12.2013 13:58h

    Uspela je u zivotu! E!

  • Autohton Vreme: 15.12.2013 19:18h

    A sto?Ja sam za dz mogo da bacim oko na nju pa nisam. Ovaj ce jos da plati..:) Ludilo..Devojka izgleda ko da je u chunak rasla.Samo sto s... nabacila kod cika hirurga.Tolko od nje..

  • momazver Vreme: 15.12.2013 19:21h

    ...koji inace ima problematicnu proslost...sto ce reci na koji nacin je dosao do tog miliona..sto ce reci da joj moze biti tata..sto ce reci da je pratio njenu *karijeru*/sta god se pod tim podrazumeva/...sto ce reci da je *izvisila* za tu udaju..sto ce reci da mu je ona trenutno jedna od skupljih igrac/k/ica...sto ce reci da moze da se dovede u pitanje njegova validnost u pogledu *..milionera..* i nac . pripadnosti...sto ce reci da da ako je pravi MORA imati nekoliko *veza* istovremeno...sto ce reci da bi mogao biti pripadnik srpske milionerske elite...sto ce reci da je medju njima/takvima/ takav obicaj,ako si clan iste/elite...sto ce reci mala si /siroce/,*pusta* filmove..sto ce reci da je sve marketinski trik..sto ce reci da mala samoj sebi naduvava cenu...sto ce reci -ne vredi-PUKLA JE ODAVNO.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP