Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

UČESNICA "MALDIVA" SPREMNA NA SVE

Miljana pokušala da se ubije!

Autor: Alo.rs | 02.07.2015 - 23:03:00h | Komentara: 6

Učesnica rijalitija "Maldivi" Miljana Kulić, pokušala je pre tri godine da izvrši samoubistvo u Pravno-birotehničkoj školi u Nišu.

Miljana Kulić

Miljana Kulić pokušala da se ubije u školi | Foto: printskrin

 
Miljanin školski drug kaže da je ona pokušala da skoči sa prozora jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila na kraju godine.

- Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Miljana se popela na prozor i počela da viče kako će da skoči i da se ubije. Ubrzo je

došla policija, a nastavnici su jedva uspeli da je zaustave. Odustala je tek kada joj je obećanu da će dobiti željenu ocenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se ostali tresli, kaže Miljanin školski drug M. V.

On dodaje da je Miljana bila najproblematičniji đak, da je stalno menjala raspoloženja i da se uvek svađala.

- Retko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promenila dve osnovne i tri srednje škole, kaže on za "Kurir".

Miljana, podsetimo, ima dosije u policiji zbog uhođenja javnih ličnosti.

Poslednji komentari
  • cacanin Vreme: 03.07.2015 00:14h

    Miljnu ne znam licno ali imao sam losa iskustva sa njom. Ja sam iz Cacka i radim kao voditelj na radiu Dzoker. Miljana je cesto narucivala sms muzicke zelje preko radia jer je zivela i radila po kafanama u cacku. Kad je prvi put pocela da narucuje pesme pozdravljala je Misela Gvozdenovica i narucivala za njega pesme...Samo za MIsela od njegove Milje..pa sa drugog broja ..za Miljanu od Misela. Odmah mi je bilo sumljivo i znajuci da se moja drugarica druzi sa Miselom pozvao sam je. Objasnio sam joj o cemu se radi i ko narucuje. Zamolila me je da ne citam pozdrave i da je MIljana psihopata i da ima zabranu prilaska MIselu. Obila mu je kucu i sve ispreturala i napala mu majku. Potom je saznala moje ime i narucivala za mene pesme. Pisala je kako voli, da zeli da me upozna. Jedva sam se otkacio nje. Mnoge njih je prozivala preko radia i nas su zvali da ne citamo pozdrave jer su ozenjeni i da im pravi probleme. Posto su placene poruke ..nismo vise imenovali nikog ali smo pustali pesme. Devojka nije normalna i njoj stvarno nista ne dopire do mozga. Ima veliki problemm u glavi.

  • rada Vreme: 03.07.2015 07:37h

    ova je cuknuta u glavu ,nije interesantna neka ide kuci.

  • nele Vreme: 03.07.2015 09:05h

    Postoji zdravstvena institucija za takve,ova devojka je za psihijatrijsko lečenje,da bude zadržana,jer može ugroziti nečiji život,vidi se da nije normalna,i umesto neko da reaguje,niko ništa.

  • Gordana Vreme: 03.07.2015 09:52h

    E moj voditelju, nisi ni ti baš "kod kuće". Ko ti dade tako nepismenom da budeš"voditelj" teško nama? Ne valja ti posao, pod hitno na edukaciju!

  • Loki Vreme: 03.07.2015 15:14h

    Sta se primas Gordana za narodnjacki radio nije potrebno obrazovanje. Zelje i cestitke ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP