Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

UČESNICI

Miljana u depresiji zbog Igora!

Autor: B. Radulović | 19.07.2015 - 08:29:00h | Komentara: 2

Učesnica rijalitija Miljana Kulić, koja je „Hotel Maldivi“ napustila zbog pevača Igora Iksa, razočarala se čim je izašla jer joj se on ne javlja na telefon.

Miljana Kulić

Miljana Kulić

S druge strane, Kostić tvrdi da ga ona proganja i zove sa različitih brojeva, te da će je prijaviti policiji ukoliko nastavi.

Noć kada je Igor napustio luksuzni rijaliti Televizije “Hepi” Miljana je preplakala.
- Morala sam da opsujem produkciju kako bi me izbacili jer sam se zaljubila u Igora i želela sam da izađem kako bismo bili zajedno. Međutim, on mi se ne javlja niti mi odgovara na poruke, zbog čega sam u depresiji. U rijalitiju mi je naručivao pesme, a sada me ignoriše - kaže Miljana, koja već ima nekoliko prijava za uznemiravanje pevača, kod kojih je često odlazila na kućne adrese.
Zbog svega toga, Igor kaže da mu nije prijatno jer smatra da će sada njega da prati.
- Blokirao sam sve njene brojeve telefona, ali ona i dalje zove sa nekih drugih. Pojma nemam šta da radim, ali nije prijatno. Videću, ako nastavi da me uznemirava, kome i kako ću to prijaviti. Njenu zaljubljenost zaista ne bih komentarisao - rekao nam je Igor, nakon čega smo pozvali Miljanu da je pitamo zašto sada uznemirava i ovog pevača.

- Šta je on umislio, da je Mišel Gvozdenović?! Da ću da ga jurim po nastupima? Ne pada mi na pamet. Evo, ovog trenutka ću izbrisati njegov broj telefona. Mogao je makar da mi se javi i kaže da ga ne zovem jer sam zbog njega napustila rijaliti i sada više niko ne razgovara sa mnom jer sam nisko pala - tvrdi Miljana. Ostaje da vidimo u kojem smeru će se nastaviti ova saga.

Igor Iks

Igor Iks | Foto: G. Srdanov

Poslednji komentari
  • LUDILO Vreme: 19.07.2015 11:03h

    Mijana je vrlo bolesna i opasna osoba.Kome pade napamet da takvu osobu uvede u show? Jadan Igor.Nje mi je zao, ali ti bolesnici su i veliki manipulator zbog svoje bolesti. Zelim joj srecu i izlecenje, a Igoru da se nekako snadje i izbegava svaki kontakt.

  • biljana Vreme: 19.07.2015 13:24h

    BeZ Miljane je uzasno dosadan rialiti. Vracajte je molim vas. Ma Igor...taj za marketing sve cini. Premazan pa prelakiran...Miljana fascinantna

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP