Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

KAKVA PONUDA!

Milomir Marić zove Tasovca u "Parove"?!

Autor: Alo.rs | 13.03.2015 - 00:26:00h | Komentara: 18

Ivan Tasovac može od starleta u "Parovima" da napravi uzorne devojke, tvrdi urednik TV Happy Milomir Marić i dodaje da bi se ministar odlično uklopio u ovaj rijaliti.

Milomir Marić

Milomir Marić | Foto: YouTube

Milomir Marić uveren je da bi ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac imao čemu da nauči učesnice rijalitija koji se prikazuje na TV na kojoj je on urednik. Tako on tvrdi da bi ministar mogao da utiče na "srpske grešnice": Macu Diskreciju, Mimi Oro i Atinu Ferari.

- Pozivam ministra da uđe u "Parove" i prevaspita ove naše srpske grešnice. Neka ih posavetuje i održi im nekoliko lekcija iz kulture, mislim da bi im to bilo korisno - kaže Marić i dodaje da bi se ministar odlično uklopio sa starletama.

- Tasovac ionako ima stajling za rijaliti. Neka proba da od ovih devojaka napravi dame i ideal tajkunskih snova, pa da se sutra lakše udaju za milionera - kaže Milomir Marić za "Informer".

Inače, ministar kulture Srbije je ovaj rijaliti nazvao "dnom dna", dok je Savet regulatornog tela za elektronske medije vanredno zasedao zbog "Parova" i doneo preporuku da se golotinja i psovke emituju samo posle 22 sata i to uz oznaku "zabranjeno za mlađe od 16 godina".

Poslednji komentari
  • Soko Vreme: 13.03.2015 01:19h

    Maricu - bio si i ostao slina !!!

  • mr Vreme: 13.03.2015 07:16h

    Mariću neka te je sramota tvojih reči i tvog dela.

  • misho Vreme: 13.03.2015 08:21h

    e moj mariću!Kasniš.Ova je vlada odavno od srbije napravila "PAROVE".J.B. i ovako napaćeni narod po širini I dužini a da ne postoji ni jedno regulatorno telo kome bi se žalio.

  • boba Vreme: 13.03.2015 08:22h

    Mariću, ne brukaj se vise, dosta je ako je i od tebe!!!Ovaj rijaliti je bas dno -dna, a ipak mislim da ne bi trebalo da to bude ogledalo, čak i ovakve zemlje.Dovesti takve likove, da ih ne nazovem imenom koje bih zelela da upotrebim, je sramota za Srbiju!!!Jos jednom, stidi se Mariću, izostavila sam namerno ono ,,gospodine,, , jer takvi ne bi ovako nesto dozvolili da se emituje.Bruka i sramota, dno-dna, sta jos reći???!!!

  • veca Vreme: 13.03.2015 08:53h

    Moram da ponovim prvi komentar-baš si slina.Tasovcu nisi do kolena pa crkni od muke.Čovek od kulture i integriteta ne bi bio urednik na onakvoj televiziji niti bi opravdavao one splačine od emisija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP