Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SODOMA I GOMORA

Mimi Oro i Tijana Ajfon u lezbo akciji

Autor: Lj. Tozev | 05.07.2015 - 21:07:00h | Komentara: 10

Poznate starlete Mimi Oro i Tijana Ajfon su nakon napuštanja rijalitija posetile jedan beogradski splav, gde su bile i više nego razuzdane.

Tijana Ajfon i Mimi Oro

Tijana Ajfon i Mimi Oro | Foto: RAS

 

Očigledno da im sloboda prija, pa su u krcatom klubu, ne mareći za ljude oko sebe, igrale i više nego provokativno, ljubile se u usta i podizale haljine kako bi pokazale svoje atribute.

I Stojke lumpovao!
Poznati golman Vladimir Stojković takođe se našao na nastupu Jelene Karleuše, gde je uživao u svakom trenutku. U provod je izašao sa svojom izabranicom Valentinom Pupović, koja je sve vreme okretala leđa fotoaparatima. Iako nije želela da bude u centru pažnje, svi su komentarisalo kako je Stojke pronašao baš lepu devojku, a njih dvoje su đuskali do jutra uz Jelenine pesme. U jednom trenutku, Stojke je zagrlio svoju izabranicu, pa su nekoliko munuta prisno razgovarali, a zatim su nastavili da uživaju u noćnom izlasku.

Nešto posle ponoći, starlete su stigle na nastup Jelene Karleuše, a Tijani se odmah na ulazu dogodio peh, kada joj je pukla štikla na sandali. Ipak, to nije moglo da joj pokvari raspoloženje, pa je uz nekoliko čaša alkohola zaboravila na štiklu.
U jednom trenutku je počela da ljubi Mimi, što se dopalo i jednoj i drugoj. Svi su šokirano gledali u njih, dok su one nastavile da privlače pažnju. Tako je Mimi Oro prva zavrnula haljinu i pokazala guzu, a u jednom momentu je čak zavukla i prst ispod haljine. Tijana nije zaostajala, već je otišla korak dalje i osim guze pokazala je i grudi, ali i ožiljke koji su joj ostali nakon ugradnje silikona. I dok su ih gosti u čudu gledali, njih dve su uživale u provodu i provokaciji. Verujemo da su ove scene prijale muškim očima. Međutim, u separeu su Mimi i Tijana bile sa drugaricama i jednim drugom, ali nisu mnogo patile za muškim društvom, jer kao što možemo da vidimo, bile su dovoljne jedna drugoj.
S obzirom na to da se ovo dešavalo na nastupu Jelene Karleuše, slobodno možemo opisati njihov izlazak kao “Sodomu i Gomoru”!

Karleuša ošamarila dečka iz publike!
Pevačica Jelena Karleuša izgleda obožava sado-mazo akcije jer to redovno propagira na svojim nastupima. Tako je i preksinoć mnoge šokirala kada je na nastupu u Beogradu tražila da se na binu popne muškarac iz publike, od koga je zahtevala da sluša sva njena naređenja. Prvo je dečku pocepala košulju, da bi onda izvukla kaiš iz njegovih pantalona i počela da ga bičuje, a onda i šamara. Nepoznati mladić je sve vreme stajao, da bi Karleuša potom počela da skida njegove pantalone i simulira seks.

Poslednji komentari
  • duduludu Vreme: 05.07.2015 21:22h

    Auuu koliko je gadna ova mimi sta joj se desilo s facom ovo uradila spanski zid,pa nebi jo poljubio za brdo karamela ma ni za novu godinu!!!

  • dt Vreme: 05.07.2015 22:19h

    Tijana, jao, sta ce ti reci tata, pa on cita novine? Joooooooooooj, sta bih sve napisala, ali znam da ne bi objavili komentar, zato postujem pravila pa cu se zaustaviti ovde

  • W@W Vreme: 05.07.2015 22:48h

    Na jednóm mestu nasle se 3 tutke-JK, MIMI I TIJANA. To je nasa stvarnost. TO JE SRBIJA!

  • nedjo Vreme: 05.07.2015 23:34h

    ova mimi mnogo ruzna

  • profuknjaca Vreme: 05.07.2015 23:42h

    U bre Mimi al si gadna,tu lovu sto si ulozila u ta majmunska usta,sise pa bolje da si ulozila u facu da je izgletujes,da li imas ogledalo vidi na sta licis!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP