Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TVRDI DA JE U „PAROVIMA“ BILO SAMO PIPKANJA

Mimi Oro: Jedva čekam da imam seks!

Autor: Biljana Radulović | 24.06.2015 - 22:00:00h | Komentara: 10

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, pred samo finale je napustila rijaliti „Parovi“. Kaže da joj je u vili najviše falio seks, te da je zaboravila šta ta reč znači. Ona tvrdi da se sa Ivanom Marinkovićem i Jasminom Nevenkićem samo „vatala“, ali da konkretnog odnosa nije bilo.

Sa Jasminom i Ivanom sam se samo malo mazila u rijalitiju: Mimi

Sa Jasminom i Ivanom sam se samo malo mazila u rijalitiju: Mimi | Foto: Rajko Ristić

- Ma zaboravila sam kako izgleda seks, tamo sam provela četiri meseca bez intimnih odnosa, ali ću se ubrzo podsetiti, ne brinite. Nisam stigla kad sam napustila rijaliti, jer sam izlazila i provodila se do jutra - uz osmeh kaže Mimi, koja tvrdi da se sa Jasminom i Ivanom samo mazila.


Mimi putuje na Maldive


Kako saznajemo, Milica će već od sledećeg ponedeljka biti učesnik novog rijalitija „Maldivi“, koji će se emitovati na Televiziji „Hepi“.
- Ne mogu još uvek ništa da vam otkrijem, ali mogu da priznam da pakujem kofere. Moja mama je već poludela kada sam joj rekla da mi spremi garderobu. Počela je da viče: „Ma baš me briga gde više ideš, nego dokle više da ti čuvam kuče. Više je moje nego tvoje“ - kroz smeh priča Mimi, koju mamin prekor očito nije mnogo uzbudio.

- Čula sam se obojicom čim sam izašla, to su moji ljubavnici iz rijalitija, ali nije bilo seksa, samo smo se malo „vatali“. Sa Ivanom sam se unapred sve dogovorila i očigledno je da smo dobri glumci. Mogla bi Jelena da nas ubaci u neku svoju predstavu. Obojica su divni momci i nastavićemo da se družimo - ističe Mimi. Na pitanje šta će na to reći njen dečko Milan Krasić, sa kojim se pomirila pet dana pred ulazak, kaže:

- On više ne postoji u mom životu i nisam znala da je toliko željan marketinga, pa je pričao o meni dok sam bila unutra. On je jedan kreten, gad, go*no i ološ. Nedajbože nijednoj ženi da bude sa njim. Više ne bih bila sa njim ni ceo svet da mi nude. Sreli smo se na splavu u noći kada sam izašla, poručivao mi je pesme, ali me to ne zanima - odlučna je starleta u nameri da se više ne miri sa bivšim.

Ona ne krije da joj se dopada učesnik „Parova“ Velimir Miranović.
- Nisam očekivala da će ostati posle mene, ali videćemo šta će biti kada izađe i malo se bolje upoznamo. Može tu svašta da se izrodi - tajanstvena je Mimi, koja je tokom rijalitija čak izlazila na suđenje kao svedok u slučaju o prostituciji.

- Sto puta sam rekla da nemam veze sa tim svetom. Čak sam se smejala sa inspektorima kada sam otišla u sud. Tog dana sam potpisala papir da ništa ne znam o prostituisanju u vezi sa tim slučajem - tvrdi starleta kojoj čak ni roditelji ne zameraju što je dobila takav epitet.

- Moja porodica zna da su to gluposti i apsolutno se ne tangiraju oko toga. Oduševljeni su kako sam se ponašala u rijalitiju, i jasno im je da su sve neumesne scene deo marketinga.

Aleksandar Požgaj

Aleksandar Požgaj | Foto: Emil Čonkić

Nisam orgijala sa Požgajem

Iako se pisalo da je Mimi bila u grupnjaku sa Aleksandrom Požgajem i njegovim drugom, ona tvrdi da, osim prijateljstva, sa njima nije imala ništa više.


- Aleksandra poznajem odranije i često sam izlazila sa njim i njegovim drugom Brankom. Možda jednom nedeljno, ali nisam bila ni sa jednim u vezi, ali je bila moja drugarica, pa su nas možda pomešali. Branko mi je čak poslao poklon dok sam bila u rijalitiju istovremeno kada i Aleksandru - objašnjava Oro.

Nataša Šavija

Nataša Šavija | Foto: Zoran Ilić

Šavija blati rijaliti

Iako se uglavnom svađala, Mimi je u jednom trenutku udarila Šaviju.
- Ma ona blati rijaliti svojom pojavom, morala sam malo da je ćušnem da se smiri. Nisam više mogla da je slušam kako priča gluposti i prodaje te njene prljave fore. Svima su poznate gradske priče o Šaviji, čak ona sama nabraja sve momke sa kojima je bila, umesto da ćuti, jer njima sigurno ne prija to što ih spominje u takvom kontekstu - kaže Mimi, koja se u rijalitiju najviše svađala sa Jelenom Golubović, za koju sada tvrdi da je divna:
- Ona je inteligentna i tamo se samo dobro zabavlja i režira situacije, zbog čega mi se sviđa. Volela sam da se svađamo, zato sam je i čačkala. Volela bih da ona, Toma ili Matora pobede, mada mislim da će Maca, Gastoz ili Ružica trijumfovati.

Poslednji komentari
  • Maki Vreme: 24.06.2015 22:54h

    Šta ovo Šaviji visi ispod desne miške? Stvarno je "mlohava"!

  • BgBoy Vreme: 25.06.2015 00:10h

    Imaju li ove po 4 razreda osnovne škole završene, mislim ono u komadu (ne računa se vanredno) i koja je svrha njihove promocije, koga briga što ova oro nema sex i pozira kao tele samo joj fali seno na onom jeziku što je isplazila!

  • rosava Vreme: 25.06.2015 00:36h

    Muko jedna bolje ide kod nekog doktora da ti skine taj spanski zid sa face vidi nasta licis nebi te poljubio ni za novu godinu!!!

  • lola Vreme: 25.06.2015 01:18h

    " Ma ona blati rijaliti svojom pojavom" rece sljam mimi oro i ostade ziva !

  • saj Vreme: 25.06.2015 07:56h

    a ko je ova oro ili sta li je ,cime se bavi??????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP