Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

STARLETA DA SVEDOČI

Mimi Oro: Ne želim pare od makroa

Autor: J. P. - I. T. - B. R. | 22.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, u pratnji policije sprovedena je juče iz vile „Parova“ u sud, gde je dala iskaz u istrazi o organizovanoj prostituciji.

Mimi Oro je juče  odvedena u Palatu  pravde, gde je dala iskaz o organizovanoj  prostituciji

Mimi Oro je juče odvedena u Palatu pravde, gde je dala iskaz o organizovanoj prostituciji | Foto: Dejan Briza

Starleta je juče poslednja saslušana kao svedok kod tužioca povodom postupka protiv makroa Mihaila Maksimovića. U Palati pravde zadržala se svega pola sata, a u svom kratkom izlaganju je rekla:


- Ne želim da se pridružim krivičnom gonjenju Mihaila Maksimovića - kratko se izjasnila Mimi Oro, a u svom daljem izlaganju je još samo napomenula da ne želi čak ni da podnese zahtev za odštetu.
Starleta je Palatu pravde napustila nasmejana i slala poljupce okupljenim novinarima.

- Sve je super, divno. Ne smem ništa više da kažem - rekla je Mimi o svom svedočenju, a na pitanje da li će ponovo davati iskaz, starleta je rekla:
- Ne, nema više davanja iskaza, sve je gotovo. Sad se vraćam u rijaliti, reći ću sve u tajnoj sobi rijalitija - zaključila je Mimi.

Slala  novinarima poljupce

Slala novinarima poljupce


Naime, Mimi Oro je juče ujutru odvedena iz kuće „Parova“ u pratnji policije, kako bi dala iskaz povodom istrage koja se vodi o organizovanoj prostituciji. U Palatu pravde privedena je zato što se nije blagovremeno odazvala na poziv beogradskog Prvog osnovnog suda. Ona je pozvana da svedoči, jer je prema dokazima Tužilaštva radila kao prostitutka za Mihaila Maksimovića.

Podsećamo, starleta je krajem decembra uhapšena u okviru istrage elitne prostitucije, ali je ubrzo puštena na slobodu. Protiv Milice Živanović se vodi postupak i u beogradskom Prekršajnom sudu, gde je osumnjičena za prostituisanje. Ona je prvobitno bila uhapšena i osuđena na osmodnevnu kaznu zatvora, ali je puštena posle žalbe. Postupak se odužio jer je sud trebalo da sasluša dva svedoka, koja su označena kao njene mušterije, ali oni nisu u Beogradu.
Živanovićeva je bila privedena sa još pet devojaka, koje su priznale da su se prostituisale, pa su umesto zatvora kažnjene novčano sa 45.000 dinara. Mimi Oro je negirala krivicu i više nije potrebno da se lično pojavljuje u Prekršajnom sudu.
Za učestvovanje u organizaciji prostitucije, osim Maksimovića, koji je označen kao glavni makro, osumnjičeni su S. V. (31), Ž. B. (32), D. S. (23), koji je odbio da iznese odbranu. Mihailo Maksimović, osumnjičen da je organizovao prostituciju, preko advokata ponudio je tužilaštvu da pregovaraju o sporazumu o priznanju krivice. Oni još nisu izašli sa ponudom. Maksimović je odbio da iznese odbranu u tužilaštvu, uz obrazloženje da je slučaj pod medijskim pritiskom. Kazna koja mu preti je od šest meseci do pet godina.
Poslednji komentari
  • dobri Vreme: 22.04.2015 19:16h

    Pročitah samo naslov, ostale me bjuvotine ne interesuju. ,, Ne želim pare od makroa,,. Pa ti bi trabalo debelo da odrešiš kesu(ako je uopšte i imaš) da bi sa nekim bila u ljubavnioj vezi, nedaj Bože u seksualnoj.(fotografije govore sve) Zamolio bih uredništvo da objavljuje ,, neadekvatne komentare,, Zašto ne bih komentarisao istinu, i ono što eto, uzgred pogledam. Zar o ovim N.....ZAMA da pišem u superlativu, da je sve to normalno, dostojanstveno, što bi se reklo Srpski, DOMAĆINSKI... Evo npr. ona plavuša- neznam kako se zove , ama TOTALNO I PROSTO NEVEROVATNO kako ima MA....NSKU facu, da čovek ne poveruje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP