Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MUKE MILJANE KULIĆ ZVEZDE "HOTELA MALDIVI"

Mišel joj pretio vešanjem, njegova mama je istukla

Autor: Alo.rs | 22.07.2015 - 01:23:00h | Komentara: 5

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, koja je pre nekoliko dana drugi put napustila šou "Hotel Maldivi" kaže da je morala to da učini jer je njeno zdravlje bilo ugroženo, ali da planira da se vrati čim joj bude bolje.

Miljana Kulić odmah iz rijalitija otišla u provod / Foto: Fejsbuk

Miljana Kulić / Foto: Fejsbuk

Kaže da je druge takmičare provocirala nesvesno, a kao krivca za to navodi pevača Mišela Gvozdenovića, u kojeg je već pet godina zaljubljena.

 - Pročitala sam u nekim novinama kako je neka pevačica izjavila: "Vući ćeš creva po ulici" i ja sam to napisala Dušanu Svilaru, koji me je prijavio policiji, a takođe sam i Darku Laziću pretila. Mišelu nikada nisam pretila, možda sam mu rekla: "Ciganinu", ali ništa drugo! On je zvao moju majku i rekao joj: "Ako Miljana prođe još jednom pored moje kuće, obesiću je o drvo", na šta mu je ona rekla: "Ako misliš da tako treba, slobodno je obesi". Jednom sam se vozila taksijem pored njegove kuće, a Mišel je otvorio prozor i udario me pesnicom u nos. Krv mi je nenormalno tekla. Posle je došla policija, a Mišel je njima rekao da sam prostitutka, pa sam dobila batine od mušterije koja nije htela da mi plati za uslugu. Kad sam poslednji put bila u Čačku s prijateljem isprd njegove kuće, opet je istrčalo nekoliko ljudi i svi su počeli da lupaju po kolima. Onda sam ja otvorila prozor, a njegova majka Hana je uskočila u auto i istukla me - ispričala je Miljana za "Naše novine" odnos koji ima sa Mišelom i njegovom porodicom.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 22.07.2015 01:41h

    ovoj treba ozbiljna pomoc ,a ne pred tv ekrane da je guraju

  • biljana Vreme: 22.07.2015 11:29h

    To sto se dogadjalo ili dogadja istina, poluistina ili... Cinjenica da je Miljana lik za rialitije da je pokupila simpatije gledalaca i da je treba podhitno vratiti u Maldive... Zmaj Nikolas, Vuk, Miljana, Jelena G. To je to kaki god mi komentarisala. Ostali svi u losem dogovoru svadja i najava veza. Ejmi i fudbalercic fuj fuj fuj Zbog ove histericne i takvog lazova Ejmi srozala se gledanost. U svakom kadru je netalenovani olos

  • leduk Vreme: 22.07.2015 12:40h

    Ajde da zamislimo da smo svi mi dno dna, kako to obično govore rijaliti zvezde, i onda počneš da čitaš tekst : Rijaliti zvezda Miljana Kulić, pa ja se stvarno osećam kao dno ponora. I još nešto; ajmo tri puta URA za ministra tasovca ( ne zaslužuje ni veliko slovo )

  • MNOGO BOLESNA Vreme: 22.07.2015 15:33h

    Ako se Mijana ponovo vrati, to ce biti SRAMOTA ZA HAPPY, da tako psihicki labilnu i po okolinu opasnu osobu uvedu zbog rejtinga.Psihijatri, pomozite joj ako je ikako moguce. Greota, slatka je i mlada osoba i pred njom je buducnost.

  • MIXON Vreme: 23.07.2015 08:47h

    Ljudi,ovo je bolesno!Šta to nije u redu sa nama,pa ovakvim mizernim ljudima dajemo toliko pažnje? Mada,sve to daje pravu sliku našeg kontaminiranog društva.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP