Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PROFESOR ISPAO IZ DALJEG TAKMIČENJA

Mladen Lukić prvi napustio finale "Iks faktora"! (VIDEO)

Autor: Kurir | 08.01.2014 - 11:00:00h | Komentara: 2

U dalji tok takmičenja prošli su Daniel Kajmakoski, bend Doktori, Lukijan Ivanović, Ilma Karahmet, Aleksa Perović, Tamara Milanović, Haris Ćato, ženski bend 4U, Maja Novaković, bend H2O i Aleksandra Brković

Iks faktor

Profesor ispao u prvom lajvu: Mladen Lukić

Mladen Lukić borio se zajedeno sa Aleksandrom Brković u duelu, međutim, publika je odlučila da upravo on napušta takmičenje.
Posle glasova žirija Aleksandra i Mladen imali su po dva glasa, Željko i Emina svoj glas su dali Mladenu, dok su Kiki i Kristina glasali za Aleksandru, pa su glasovi publike odlučivali ko će prvi napustiti najgledaniji muzički šou X Factor, a to je bio profesor Mladen Lukić, kome je mentor bio Željko Joksimović.
U dalji tok takmičenja prošli su: Daniel Kajmakoski, bend Doktori, Lukijan Ivanović, Ilma Karahmet, Aleksa Perović, Tamara Milanović, Haris Ćato, ženski bend 4U, Maja Novaković, bend H2O i Aleksandra Brković.
Kiki Lesendrić, Emina Jahović, Kristina Kovač i Željko Joksimović imali su težak zadatak da ocene pevanje kandidata sa kojima su provodili mnogo vremena poslednjih nedelja pripremajući se za ovu fazu takmičenja.
Da sve bude na svetskom nivou angažovan je Džon Spenser, reditelj iz Engleske. On i njegov tim mogu se pohvaliti radom s pevačicom Rijanom i prenosom dodele velikih muzičkih nagrada, poput Brit nagrada. Specijalni gosti prve emisije uživo bio je svetski poznat duo 2CELLOS, u čijem nastupu je publika uživala!

Pogledajte nastup Mladena Lukića u "Iks faktoru"




Poslednji komentari
  • KLOVN SMEHULJKO Vreme: 08.01.2014 11:16h

    Tuzan. Zao mi je sto publika nije prepoznala vrhunski talenat Mladena Lukica i Aleksandre Brkovic. Pa zar njih dvoje , glavni favoriti za pobedu, pevaci andzeoskog glasa , da budu poslednji po broju glasova publike. Ovakav sistem glasanja ima ogromne nedostatke. Mislim da bi trebalo kao na pesmi evrovizije, da takmicare ocenjuje podjednako ,strucni ziri I publika . Ziri je ipak veoma vazan factor, zato sto u nemu sede iskusni muzicari, muzicki obrazovane osobe koje znaju I te kako da prepoznaju vrhunsku umetnost I neciji talenat. Mislim da je I cena sms poruke za glasanje, takoder bila presudna zasto mnogi nisu glasali.. A I sam broj fanova koji glasa za nekog izvodzaca , nemora obavezno da predstavlja I kvalitet. Tuuuuuuuzan

  • gavrilovic Vreme: 08.01.2014 16:24h

    Ovaj je bio zesci davez.To moze da se svidja samo istom takvom davezu, Joksimovicu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP