Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

X FAKTOR

Mladen prihvatio Emininu ponudu za saradnju! (VIDEO)

Autor: Novosti | 21.11.2013 - 17:30:00h | Komentara: 1

Trombonista Mladen Lukić, koji je emotivnom interpretacijom u popularnom šou programu "X Faktor" ostavio snažan utisak na žiri, želi da sarađuje sa Eminom Jahović.

 Mladen Lukić, trombonista iz Zemuna, emotivnom interpretacijom balade Indie Arie "Ready for love" u popularnom šou programu "X Faktor" ostavio je snažan utisak na žiri. Njegov nastup posebno se dopao pop zvezdi Emini Jahović, koja mu je bez dvoumljenja odmah ponudila saradnju.

Mladen Lukić

Mladen Lukić

 Ovu pesmu sam odabrao, jer je privatno jako volim. Iako se bavim muzikom, imao sam tremu da izađem pred žiri i pevam, ali mi je drago što sam, na kraju, uspeo da dobijem pozitivne komentare svih sudija- rekao je Mladen posle nastupa.  - Iako se bavimo različitim muzičkim stilovima, počastvovan sam što mi je Emina odmah ponudila saradnju.  Činjenica da je ona autor svojih tekstova i muzike, kod mene izaziva poštovanje, pa je svakako ova ponuda za mene stvarno veliki kompliment.

Emina Jahović

Emina Jahović | Foto: Twitter

 Mislim da je Emina vrlo staložena i skromna obzirom na uspeh koji je postigla. Dopada mi se jer ohrabruje kandidate koje često obuzme ogromna trema. Verujte, nije ni malo lako izaći pred žiri i pevati. Emina hvala, hoću da sarađujemo!

Da podsetimo, Emina je, u toku Mladenovog nastupa, u jednom trenutku zatvorila oči i vidno uživala u njegovoj interpretaciji. Po završetu nastupa mu je rekla:
To je taj glas koji najviše volim da slušam i ujutru, i popodne i uveče, 24 sata bih mogla da te slušam! I dok spavam bih mogla da te slušam! Već imam želju da radim sa tobom, volela bih da ti napišem pesmu, ako bi naravno ti hteo. Oduševio si me potpuno!


Poslednji komentari
  • Djole Vreme: 21.11.2013 18:57h

    4 muzicki poslupismena muzicara komentraisu nekoga ko je edukavn muzicki ... Bravo majsrtori...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP