Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

DRLJAČINA SUPRUGA ZA ALO!:

Mom Bori je mnogo teško, neće se vraćati u „Parove“

Autor: B. Radulović | 31.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Jedan od najstarijih učesnika rijalitija „Parovi“ Bora Drljača napustio je kuću zbog smrti brata od strica Mladena, za koga je bio jako vezan. Pevačeva supruga Rada kaže da je Bora teško prihvatio tragičnu vest i da pokušava da se sabere, kako bi sahranio brata.

Bora Drljača

Bora Drljača

- Upravo idemo u Suvaju, gde je živeo Borislavljev brat. Teško mu je, ali pokušava da se drži, videćemo kako će biti kasnije, kada ga vidi u kovčegu. Kao što znate, Bora je veoma emotivan i plače ko kiša čak i kada mu neko od poznanika premine, a ne brat za koga je bio jako vezan. Velika je žalost što je Mladen umro u 55. godini života - kaže Rada, i dodaje:


- Bojala sam se kako ću to saopštiti Bori. Prvo sam u subotu tražila produkciji da mu kažu da mu je brat teško bolestan, kako ga vest ne bi pogodila iznenada. Nažalost, oni su ga zaštitili i nisu mu rekli. Kada je Mladen preminuo, znala sam da moram da mu javim. Organizatori su mi dozvolili da mu strašnu vest saopštim preko telefona, što ga je posebno šokiralo. Bojala sam se kako će reagovati, pa sam unapred zamolila ljude sa „Hepija“ da budu pored njega u tom trenutku - otkriva pevačeva supruga.

Prema Radinim rečima, zbog smrtnog slučaja, njih dvoje još uvek nisu stigli da pričaju u tome da li će se Bora vratiti u rijaliti:
- Situacija je takva da nismo razgovarali na tu temu, ali sam sasvim uverena da se neće vraćati u rijaliti, među taj šljam. Tamo ima svega i svačega, a on je u žalosti, jer je izgubio nekog ko mu je bio blizu srca.
Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 31.03.2015 13:51h

    bas mi zao on za parove i nije kao ni ostali.

  • zabrinut Vreme: 31.03.2015 15:56h

    Ovo je sramota za ministarstvo kulture. Odmah prekinuti ovaj,,šou,,.Šta je ovde moralno! Posrnuće morala i nekulture u svakom pogledu. Ili se ja ne razumem u ovaj Rijaliti šou ?Ili je novac iznad svega, časti i poštenja i ,,ugleda,,.Ovde su neki zaista ,,bankrotirali,, !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP