Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

HASAN ĆE SE VRATITI U „PAROVE”

Moraću da operišem kičmu

Autor: I. Tubin | 06.04.2015 - 20:30:00h | Komentara: 4

Hasan Dudić napustio je pre dva dana vilu „Parova“ zbog zdravstvenih problema. Kako je za naš list Dudić rekao, stigao ga je stres i umor, a imao je i obavezne kontrole kičme, glave i srca, zbog čega je morao da napusti rijaliti. Međutim, Dudić neće dugo odsustvovati iz luksuzne vile.

Idem u bolnicu da obavim sve preglede, analize i snimanja, a kada to završim vraćam se u vilu

Idem u bolnicu da obavim sve preglede, analize i snimanja, a kada to završim vraćam se u vilu | Foto: Rajko Ristić

- U vili se kasno leže, a ja sam navikao zbog svog zdravstvenog stanja da se odmaram. Greju one sijalice, mora da budu upaljeno svetlo stalno, nisam znao više koje je doba dana. Već sam nekoliko puta bio kod lekara tokom boravka - objašnjava Hasan razloge premora koji ga je sustigao i dodaje:


- Takođe, treba da operišem kičmu i kolena, pa me to jako muči. Nakon udesa koji sam imao pre sedam godina, ja idem na redovne kontrole kičme, srca i glave, a te kontrole su mi zakazane nekoliko meseci ranije. Danas idem u bolnicu da obavim sve neophodne preglede, analize i snimanja, a kada to završim vraćam se u vilu - rekao je Dudić.

Hasan se osvrnuo na svoje prve impresije po ulasku u rijaliti, i rekao:
- Ja sam očekivao Zoricu Brunclik, Kemiša, Nadu Topčagić, Vesnu Zmijanac i druge velike zvezde, tako da sam se iznenadio kad sam video da su većinom nepoznati likovi ušli u takmičenje. Svi laju, ali narod to voli da gleda. Čovek mora da se adaptira, tako da sam uspeo da se uklopim - ispričao je Dudić i nastavio:
- Sada Jelena Golubović, Maca i ja držimo ovaj šou. Ljudi ne shvataju da mi stalno moramo da pravimo neke štosove i da se zezamo, da bi bilo interesantno. Nas troje u tome prednjačimo i ja sam veoma doprineo pravljenju šoua, tako da sam obećao produkciji da ću se vratiti - zaključio je Hasan.
Poslednji komentari
  • glupko Vreme: 07.04.2015 00:45h

    samo nemoj da zaboravis jos neku trenerku da poneses.ako se ti ne vratis tako glup i tupav parova nece biti....

  • Galeb Vreme: 07.04.2015 09:12h

    Ne vraćaj se da te zamolim..Nikome ama baš nikome u kući "Parovi" nedostaješ,a pogotovo gledaocima..Izlazak ti je bila fora i tebe i Felali, da vidi te šta se priča o vama!!!Odmah se vidi promena posle povratka kod Felali.Ušli su svi u kuću posle lekarskih pregleda!!Nikako produkcija ne treba da pusta ukućane vani..Ako su bolesni organizovati lekara da pregled vrši tu u neku od soba ,ove prelijepe vile!!!

  • Dragan Vreme: 07.04.2015 13:38h

    Koji folirant non stop govorio kako jedva ceka da izadje sad promjenio pricu vraca se u rialiiti Ne znam kome je on zanimljv

  • Maki Vreme: 10.04.2015 03:11h

    Koga da zovemo, da ga ne vrati u "Parove"?! Dajte, produkcijo, kažite da je teško oboleo sa živcima i da mora na dugotrajno lečenje, jer je predosadan, prost, nekulturan, glup, podmukao, necivilizovan i izuzetno kvaran čovek! Takvog lažova, Srbija ne treba da gleda, neka čuva unuke i smiri se.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP