Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NOVA UKUĆANKA SANJA MIRKOVIĆ

Na ulazak u "Maldive" čeka 30 kandidata!

Autor: Alo.rs | 17.07.2015 - 21:00:00h | Komentara: 5

Rijaliti “Maldivi” nije zabeležio gledanost koju je ranije na Happy televiziji imao rijaliti “Parovi”, pa se produkcija trudi da sa novim imenima osveži šou i povrati gledanost koju su imali sa prethodnim rijalitijem.

Maldivi

Dame u večernjim haljinama pored bazena: "Maldivi"

"Pulsonline" prenosi da u ovom trenutku oko 30 likova, koji su potpisali ugovor sa produkcijom, u pripravnosti čekaju da uđu u “Maldive”.
Inače, danas je u ovaj rijaltii ušla i Sanja Mirković, koja je navela da je budući novinar. Ona je otkrila i da ima dečka i da je sa njim kratko u vezi, ali nije htela da kaže o kome je tačno reč. Njoj ovo nije prvi rijaliti, jer je već bila u jednoj od prethodnih sezona “Maldiva”.
Poslednji komentari
  • tea Vreme: 18.07.2015 03:25h

    pre 15 minuta Ehmi je konzervom spricera udarila u glavu ucesnika Jovana iz N.Sada. Ovo je peti fizicki obracun za nedelju dana. Menazment je reagivao samo prvi put, umesto da se svaki fizicki kontakt zavrsi diskvalifikacijom nasilnog ucesnika. Javnost mira da trazi ukidanje ovog rijalitija, ukoliko izistane reakcija RRA i tuzilastva#STOPNASILJU

  • slatka... Vreme: 18.07.2015 11:22h

    Prazna limenka .ga sigurno ne moze povrediti.!.To e vise uvreda..EJMI JE DOBRA DEVOJKA I SASVIM OK! T je vise uvreda nego agresija..bacanje prazne limenke na nekoga!

  • Sale Vreme: 18.07.2015 11:31h

    Odlazak Gasttozza je doprineo manjoj gledanosti a i godisnji odmori!Gasttozz je svojim sarmom nas kao magnet drzao prikovane za tv Happy! Sad nema nekoga ko ima bar slicnu energiju ili bar deo njegove harizme!Skroz su ovi novi likovi neharizmati..nekako su neinteresantni...i sto reci neinspirativni za siroku opaznju gledaoca! NeKako su svi ...vec vidjeno! Ali normalno je i da se Gasttozz posle svega odmori..Decko je to apsolutno zasluzio .Nadamo se samo .da ce se i vratiti..na Happy tv!.Zasluzio je to ...apsolutno!Vredi ...svake pare ulozene na njega!Cist pogodak ili dobitak!

  • nedjo Vreme: 18.07.2015 17:06h

    izbacite crnog tomu,jede ,pije ,spava vec mesecima za dzabe

  • д. Vreme: 18.07.2015 17:32h

    Гастоз -- тешка некултура, сировина, необразованост... Змај је стварно далеко изнад њега у сваком погледу, а о Јелени Г. не треба ни говорити колико је тек она изнад тог простака Г. Он је све хватао на грубост, некултуру, дрскост. Један број људи то воли и зато је од њих имао подршку. А очигледно је био и превише фаворизован и тетошен од водитељки и Продукције. Све у свему -- прилична брука..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP