Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ĐURIČIĆ UŠAO U RIJALITI DA ZARADI NOVAC

Ne drogiram se više jer nemam para!

Autor: Sanja Arsić | 08.07.2015 - 14:55:00h | Komentara: 5

Rijaliti zvezda Miroslav Miki Đuričić ušao je u rijaliti „Hotel Maldivi“, a kako nam je rekao, eksponira se isključivo zbog novca. On nam je pred sam ulazak u rijaliti priznao da su mu trenutno jedini porok cigarete, a da su kocka i droga prošlost.

Samo ga lova zanima: Miki Đuričić

Samo ga lova zanima: Miki Đuričić | Foto: RAS

- Sve najgore se o meni piše, a malo toga se zna. Evo, da vam kažem da se ja već tri godine ne kockam, možda ima i više. Čak se i ne drogiram. Ulazim u rijaliti da bih zaradio novac, hoću da pokrenem nov biznis, u pitanju je hrana. Dakle, ja da sam u kešu, ne bih bio ovde, ali mi je ovo način da zaradim neke pare kako bi mogao da uložim u posao. Kada god sam ulazio u neki rijaliti, to je bilo isključivo zbog novca. Mene ne zanima da budem javna ličnost ako od toga nemam para - iskren je Miki.


Molio da mu produkcija pokloni šporet!


Pre nego što je ušao u rijaliti „Hotel Maldivi“, Miki je tražio od organizatora da pitaju gazdu Televizije „Hepi“ da njegovim roditeljima pošalje šporet.
- Ajde, vidi da mojima pošaljete šporet. Pitajte gazdu, šta je to za njega, 10. 000 dinara. Mojima baš treba jedan nov šporet, vidite da mi to ispunite - rekao je u hodniku Đuričić.

Na pitanje da li postoji mogućnost da se zaljubi u neku takmičarku, pčelar iz Kupinova dodaje:

- Ma kakvi, ne idem ja tamo da tražim srodnu dušu. Ne verujem ja u te rijaliti ljubavi. Svaka devojka je lepa na svoj način, ne postoji ružna devojka i žena, čak je i Jelena Golubović lepa na svoj način - priznaje Đuričić.

Kako nam je rekao, najveći problem imaće sa Jelenom Golubović, jer su zajedno bili u „Farmi“, gde se nisu slagali.

- Ona je žena manipulator, sama protiv svih, ja ne mogu da razumem takve osobe. Sve bi uradila samo da stigne do prvog mesta. Njoj neće biti nimalo prijatno što će vreme provoditi pored mene - izjavio je Miroslav.

S obzirom na to da smo čuli da je Aleksandra Stojković Džiža odbila da bude gošća poznatog hotela jer je čula da ulazi njen bivši cimer sa farme koji je bio zaljubljen u nju, pitali smo Mikija u kakvim je odnosima s njom.

- Nemojte da mi postavljate takva pitanja. Ne bih da to komentarišem, to su gluposti. Čuj, odbila zbog mene - ljutito nam je prokomentarisao pčelar.
Podsećanja radi, Miki je učestvovao u više rijalitija, ali je iz tri pobegao, jer nije mogao da izdrži. Iz „Velikog brata“ 2006. godine je izašao nakon samo 15 dana, dok je drugu sezonu napustio nakon što je u kuću ušao njegov otac, a sa farme je pobegao preskočivši ogradu seoskog imanja.

Miki prokockao 200.000 evra!

Miki Đuričić priznao je da mu je kocka bila najveći porok, iz kojeg se izvukao, ali da ne može da prežali 200.000 evra koje je na taj „hobi“ potrošio. Naime, kada je ušao u rijaliti, odmah se posvađao sa Jelenom Golubović, i tada je rekao koliko je prokockao.
- Ja se ne plašim ničega, o meni svi sve znaju, ja nemam tajne. Istina je da sam se drogirao i da sam se kockao. Prokockao sam 200.000 evra, pa šta?! Jedino alkohol nikada nisam pio! - rekao je Miki Jeleni.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 08.07.2015 15:37h

    Propala država, seljaci se drogiraju....

  • belgija Vreme: 08.07.2015 16:05h

    Zasluzio je da ostatak zivota provede u bedi i siromastvu!

  • MICAtrocevka Vreme: 08.07.2015 17:28h

    on je domaćin ok fali šporet a kakav bi bio da traži da mu prave spomen sa zakašnjenjemod 20godina što se poroka tiče lice sve govori

  • dusan Vreme: 09.07.2015 02:47h

    mili brate koliko pratim ova desavanja u vezi tebe ,ti vec petnaest godina pokreces nekakav biznis . toliko si para dosad potrosio i usput se hvalises sa tim , tebi ne preostaje nista drugo nego da se zaposlis kao portir ,videces to smiruje coveka a iskreno receno nisi ti lik za drogu kao slicni tebi iz javnog zivota . drogu konzumira velika gospoda koja ima moc i velike pare , na ovaj nacin kako se drogiras i ti i tvoj drug gastoz jeftinom i nekvalitetnom drogom samo vas moze odvesti u propast .

  • upssss Vreme: 09.07.2015 20:35h

    nadmeni Miki motika te čeka...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP