Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

VARAJU GLEDAOCE LAŽNIM GLASANJIMA!

Ne glasajte za "Parove" PayPalom!

Autor: Alo.rs | 27.06.2015 - 23:29:00h | Komentara: 10

Posle poziva gledalaca koji su otkrili da su ih pojedini lažni internet portali obmanjivali o načinu glasanja za njihove favorite, učesnike serijala "Parovi", Hepi televizija upozorava gledaoce da za svoje favorite, učesnike najgledanijeg zabavno-humoristog programa "Parovi", ne glasaju putem PayPala, jer time, ne znajući, postaju žrtve organizovane prevare lažnih portala.

Parovi

Parovi

Do ovog saznanja produkcija rijalitija došla je posle poziva gledalaca Hepi televizije koji su se požalili da su u kontaktu sa pojedinim portalima, ne znajući da su lažni, dobili informaciju da glasanjem putem PayPala pomažu svojim favoritima, a sve vreme ubeđeni da razgovaraju sa nekim sa Hepi TV.

Hepi televizija ce zatražiti od nadležnih da ispitaju ovu prevaru i počinioce kazne u skladu sa zakonom, saopšteno je iz ove TV.
Glasanje je prihvatljivo samo regularnim sms porukama, a jedini portali ispred Happy televizije i serijala "Parovi" su:www.rijaliti.tv www.parovi.tv i www.happytv.rs.
Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 28.06.2015 01:04h

    Ma kakav PayPal... Ko uopšte kontroliše glasove? Ko je garant ispravnosti? Totalni autsajder Matora, večeras je dobila 35,9% glasova, bila samo jednom nominovana posle 3 meseca učešća i prikupila jedva 8%??? Mesecima se priča da joj se namešta pobeda. Devojka koja je pokazala da je alkoholičar, nasilnik, sa poremećajem identiteta, klasičan propalica... Ima li kraja prevarama u ovoj zemlji? Sramota i pljačka glasača.

  • buba Vreme: 28.06.2015 01:25h

    sve je to meni nesto cudno..i to glasanje jer je nemoguce da najnegativnija osoba u parovima vodi a to je jelena..olicenje zla...boze sta je sa nama...sta je sa srbijom....

  • Jelena do pobede Vreme: 28.06.2015 06:30h

    Bubo, nista cudno, najnapadanija osoba pobedjuje. I ona sa najjacim zivcima. To sto ih provocira je normalno za rijaliti. Bilo je boljih osoba, ali one su odavno ispale, ne vrti se nista oko njih, nisu zanimljive.

  • cobra Vreme: 28.06.2015 10:27h

    Koje crno glasanje, ko jos uopste daje novac na ove budale, u stvari taj je jos veca budala. Uterujete lovu Maricu i kompaniji u dzep a sa druge strane kukate kako se nemoze ziveti. Budala i krivih drva nikad nece nestati.

  • ratko Vreme: 28.06.2015 10:48h

    Gluposti, kakvo crno glasanje paypal-om Prvo se raspitajte sta je paypal pa onda pisite gluposti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP