Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

BILJANA SRBLJANOVIĆ RASPLAKALA LEPU LUKIĆ

Ne sudite mi, željna sam društva

Autor: Biljana Radulović | 10.05.2015 - 11:32:00h | Komentara: 17

Nakon što je dramaturg Biljana Srbljanović isprozivala pevačicu Lepu Lukić zbog učešća u rijalitiju „Parovi“, naročito zato što prima nacionalnu penziju, legenda narodne muzike se u razgovoru za „Alo!“ rasplakala i potresla.

Lepa Lukić: Penziju sam dobila jer sam je zaslužila, ne treba valjda zbog toga da sedim u kući

Lepa Lukić: Penziju sam dobila jer sam je zaslužila, ne treba valjda zbog toga da sedim u kući | Foto: Rajko Ristić

- Imate nacionalnu penzionerku Lepu Lukić, koja sedi u rijalitiju i prima penziju u visini plate asistenta na mom fakultetu. On za taj novac mora ozbiljno da radi čitav mesec dok ona daje legitimitet formatu tog rijalitija, a samim tim i ova država. Ona je tamo bila kao nadmajka svih, a niko je ne osuđuje! Seksualne radnice su uvek meta, a makroi nikad - žučno je govorila Srbljanovićeva na panelu Mizoginija.


Ove reči, kao i osuda mnogih kolega koji su pisali peticiju da izvuku Lepu iz rijalitija, uz poruku da joj nije mesto među takvim likovima, rasplakale su kraljicu narodne muzike.

Biljana Srbljanović

Biljana Srbljanović | Foto: Zoran Lončarević

 
- Zašto me osuđuju što sam bila u „Parovima“?! Nemam decu, nemam unučiće da čuvam, zato volim u društvu da ubijam vreme. To me drži u životu. Niko ne misli kako je meni kada nemam koga da čuvam. Volim da budem među ljudima, da se družim i zato ću pevati do kraja života. Ne volim mir i ne znam šta bi bilo sa mnom kada bi me neko osudio da dva meseca, koliko sam provela u rijalitiju, budem sama u kući - kroz jecaje je poručila Lepa, potresena, jer mnogi ne razumeju njen poriv za učestvovanjem u rijaliti programima i dodaje:
- Pa šta ako imam nacionalnu penziju?! Dobila sam je jer sam je zaslužila, ne treba valjda zbog toga da sedim u kući. Neka pričaju šta hoće, neću im odgovarati iako bih imala puno toga - poručuje Lepa, koja kaže da se nije pokajala što je bila deo rijalitija, ali da se iznanadila cimerima.

- Mislila sam da će ući Zorica Brunclik, Džej i Nada Topčagić i zato sam prihvatila, ali kada sam videla da ih nema, nije bilo mogućnosti da se vratim nazad. Potpisala sam ugovor i da sam ga prekršila platila bih 20.000 evra.
Rekla sam sebi: „Lepa, izdrži“, zato sam se sve vreme držala po strani i sklanjala od učesnika, iako bih i te kako mogla da im svašta odgovorim. Narod je video ko su oni i šta su, a moj nivo nije da se raspavljam sa decom. Izašla sam čistog obraza, a oni nek o svom misle - dostojanstvena je pevačica.

Mimi je najbolja od svih u „Parovima”
Iako je od svih ukućana najviše uvredila Mimi Oro rečenicom da je senilna baba, Lepa kaže da joj je oprostila.
- Mimi je još i najbolja tamo. Videla sam da se rasplakala i pokajala zbog toga što mi je rekla. I Atina, šta god pričali za nju, ona je inteligentna devojka, kao i Maca. A to čim se bave i šta se priča o njima, mene ne zanima. Prema meni su bile dobre. Svima im želim da su živi i zdravi, a ima ko će im suditi - poručuju Lukićeva.

Poslednji komentari
  • Melissa Vreme: 10.05.2015 17:16h

    Lepa Lukic je lepo pevala ali ne i bolje od mnogih koleginica. Diskutabilna je dodela nacionalnih penzija mnogima. Kada ona vec ima tu penziju od 50.000 din. ima i drugu na osnovu uplate doprinosa, ima svoj restoran, stan, kucu... onda zaista nema potrebe da ide po rijalitima kao sto su Veliki brat, Parovi, itd. Moze ona da bude i drustvu i ima prijateljica i prijatelja, ima u restoranu stalno goste, ima svoje drustvo sa kim igra karte, ima muza u Kanadi, pa sta onda patetise kako ulazi samo radi drustva. Svi tamo idu radi novca a pricaju kao radi drustva. Iako ne slusam narodnu muziku nemam nista protiv gospodje Lukic samo zaista, po misljenju vecine, nije joj bilo mesto tamo. Iritirala je mnoge. Nema svoj stav i za sta god je voditeljka pita ona kao ne zna. Pozdrav Redakciji

  • vox Vreme: 10.05.2015 17:17h

    Lepa je mogla da usvoje dete, da lepo vaspita dete i da podigne na noge,da ima unucice itd.,a ne da kuka kako je usamljena.Tuzno je to sto osim zanimanja pevanje, nema neki hobi,npr.humanitarni rad,toliko u ovoj zemlji ima mesta koja bi mogla da poseti,da pomaze,da obilazi,da daje podrsku izgubljenim dusama i tome slicno.Izgled da je doticna bas prazna i pridruzujem se umetnicima sto su protiv da ulazi u ovakve formate.Bas prazna osoba.

  • nedjo Vreme: 10.05.2015 17:21h

    srbljanovićeva je sto posto u pravu. ova zena prima drzavnu penzij,eeeee

  • lipista Vreme: 10.05.2015 17:48h

    dokle ova bakica glumi neku ubedjenu damu ,kada nema ni S od dame.neka se pokrije sa onim velikim sporskim usima po glavi i neka cuti.

  • Tanja Vreme: 10.05.2015 18:01h

    Bravo, Biljana, svaka reč ti je na mestu i za sve ste u pravu. Verujem da mnogi od nas isto misle. Ona prima nacionalnu penziju, a gro ljudi koji su odradili svoj radni vek do poslednjeg dana primaju 25.000 i još im od toga skidaju!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP