Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

JOVANA TOMIĆ UŽIVA VAN RIJALITIJA

Ne želim Ružicu u životu da vidim!

Autor: Lj. T. | 23.07.2015 - 07:30:00h | Komentara: 8

Jovana Tomić, poznata kao Matora, napustila je rijaliti “Hotel Maldivi” jer je udarila Nikolasa, a po izlasku za “Alo!” priča o odnosu sa Ružicom Veljković. Iako su u “Parovima” bile nerazdvojne i pričale kako će se ceo život družiti, Matora se mnogo razočarala u bivšu drugaricu.

Matora razočarana u bivšu  drugaricu i ne može da veruje šta je sve izjavljivala

Matora razočarana u bivšu drugaricu i ne može da veruje šta je sve izjavljivala | Foto: Goran Srdanov

- Kada sam izašala iz rijalitija i videla šta je sve izjavljivala o meni, zgrozila sam se. Baš me je povredila, jer nisam verovala da je takva. Uvek sam se prema njoj ponašala kao pravi prijatelj i pokušavala da sve to uspe između nas, ali me je baš razočarala. Što se mene tiče, sa njom sam završila do kraja života, jer mi takva osoba ne treba. Mislim da je ispod svakog nivoa da sada komentarišem njene postupke jer to nije uopšte zaslužila - priča Matora.

„Drugarice,  prokletnice,  šta učini ti?“

„Drugarice, prokletnice, šta učini ti?“ | Foto: Rajko Ristić


Ukućanka rijalitija je zadovoljna kako se ponašala pred kamerama, a objašnjava zašto je napala Nikolasa.

- Prekipelo mi je zbog njegovih gluposti i zato sam ga napala. Iskrena da budem, ne kajem se uopšte za to što sam uradila, jer je čovek budala. Stalno se pravi nešto pametan i pokušava da bude u centru pažnje. Ljudi u kući su se smejali njegovom ponašanju - objašanjava Jovana.

Matora i Požgaj ludovali do jutra


Političar Aleksandar Požgaj jedva je dočekao da Jovana Tomić izađe iz rijalitija “Hotel Maldivi” kako bi otišli u noćni provod. Naime, njih dvoje su preksinoć otišli u Skadarliju, nakon čega su otišli na jedan beogradski splav, gde su do ranih jutarnjih sati uživali u provodu. Požgaj je odmah nakon izlaska iz “Parova” priznao da je na njega najbolji utisak ostavila Matora i da je zavoleo.

Poslednji komentari
  • "DRUGARICA" Vreme: 23.07.2015 09:43h

    Matora, koliko meseci je trebalo da vidis da je Ruznica Jelena broj 2? Gledali smo te tuznu, dok se ona poigravala sa tobom. Bila si sve vreme njena igracka. Ismejavala te i nikad nije uzvratila da ti je prijatelj. Jako je zla i los covek. Upozoravana si, ali si ispala jako glupa i naivna, a ona se samo smeskala i koristila te.

  • ana Vreme: 23.07.2015 10:23h

    nema ona vremena za druzenje mora da se fruli da zaradi hleb

  • Jovana Vreme: 23.07.2015 12:52h

    Pokazala si ko si i sta,i da imas ogromno srce puno ljubavi.Ova nek leci svoje komplekse na drugim osobama.

  • jelena Vreme: 23.07.2015 14:20h

    Matora, učestvovala si u svim gadostima sa Ružicom, pratila je u stopu, ona je čak, bežala nekoliko puta od tebe, ne znam šta ti danas nije jasno. Iste ste, samo ti nemaš lepotu Ružicinu, ona pljune pa poliže, a ti kad pljuneš - ostane. Nemoj da se ljutiš na Ružicu, ljuti se na sebe, što nisi izgradila samopouzdanje, da se boriš sama, nego se moraš nasloniti na nekoga. Ovog puta je to bila Ružica. Imala je pravo da ti radi šta hoće i želi.

  • Nina Vreme: 23.07.2015 21:28h

    Mnogo puta si bila upozorena, a ti si bila slepa. Gledali smo kako te iskorišćava, kako se poigravala tobom, a ti sebe blamirala izjavama da ti je pravi prijatelj. Reći ću ti - ZASLUŽILA SI. Samo zato što si je pratila u svemu, pa čak i zaratila sa ljudima koji su te gotivili, samo ako je i Ružica bila protiv njih. To mi se kod tebe nije dopalo ni malo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP