Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PEVAČICA NE ŽELI DA IMITIRA MUŠKARCE

Neda preti da će napustiti TLZP!

Autor: S. A. | 12.12.2014 - 08:30:00h | Komentara: 7

Kako se muzički šou “Tvoje lice zvuči poznato” bliži kraju, produkcija je već počela da dodeljuje imitacije koje će se izvoditi u polufinalu, zbog čega je Neda Ukraden napravila skandal kada je čula da će ona biti Lučano Pavaroti.

Kada joj je rečeno da  će u polufinalu imitirati  Pavarotija, Ukradenova  počela da besni i da se  dere na produkciju

Kada joj je rečeno da će u polufinalu imitirati Pavarotija, Ukradenova počela da besni i da se dere na produkciju | Foto: Boško Karanović

Kako saznajemo, pevačica je, kada je saznala da treba da se opet nađe u muškoj ulozi, počela da viče na organizatore i da preti da će napustiti šou ako joj ne dodele neku seksi ulogu.


- Neda je izvukla da u polufinalu imitira operskog pevača Pavarotija. U tom momentu počela je da viče, pitala je da li joj namerno daju muške uloge i tako je sabotiraju. Govorila je da ne želi više da bude u muškim ulogama, da joj je dosta toga da glumi kolege.

Bane Mojićević

Bane Mojićević

Dugo se raspravljala sa producentima i pretila da će, ako ne promene odluku, napustiti šou, a oni neka objašnjavaju medijima i publici zašto i kako je do toga došlo. Viknula je: “Neću, bre, više da budem Šaban, Pavaroti, hoću da budem, recimo, Madona.” Baš je bila ljuta! Ostalo je da producenti razmisle i vide šta će da urade po pitanju Nedine imitacije - rekao nam je dobro obavešteni izvor.

Podsećamo da ovo nije prvi put da se Ukradenova pobunila oko imitacije, već je jednom pravila skandal kada je trebalo sa Ivanom Jeftovićem da se nađe u ulozi Ace Lukasa i Ivane Selakov.

Katarina  Bogićević

Katarina Bogićević

Katarina kao Šakira, Bane isti Merlin


Još samo jedna emisija “Tvoje lice zvuči poznato” deli nas od polufinala. I ove nedelje nas očekuju fenomenalne transformacije koje će naše poznate ličnosti savladati kao pravi profesionalci. Među njima su Bane Mojićević, koga ćemo gledati kao Dina Merlina, i Katarina Bogićević, koja će nastupati kao Šakira. Bane je ostavio bez daha publiku i žiri. Niko nije mogao da napravi razliku između njega i originala. I Đuro nije mogao da sakrije oduševljenje fizičkom sličnošću, dok su maskeri transformisali Mojićevića. Katarina je zapalila scenu perfektnom interpretacijom vatrene Kolumbijke i još jednom pokazala da ozbiljno pretenduje na titulu pobednika.

Poslednji komentari
  • blučanka Vreme: 12.12.2014 08:36h

    Volim da gledam TLZP, ali prvi TLZP mi je bio 1000 puta bolji. Ovi umislili da su neke face i zvijezde, a o imitacijama da i ne govorim, katastrofa. A očito da su zaboravili da je emisija humanitarnog karaktera. Bljak.

  • Bela Vreme: 12.12.2014 09:11h

    Ne mogu da verujem! Ona ce pokvariti celi sou TLZP zbog silne zelje da pobedi! Nije shvatila da nije bitno ko je pobednik i da je sou humanitarnog karaktera, sto je i najbitnije! Nikad mi se nije dopadala kao covek, a to je sad i potvrdila! Da sam na mestu produkcije TLZP ne bih popustila, pa da vidimo hoce li izaci! Neda napolje! Ko se to jos pobunio kad je dobio neku ulogu?Ali Neda!?

  • Aca Vreme: 12.12.2014 09:41h

    Mene samo interesuje kada bi Merlin na njihovoj televiziji glumio Baneta Mojićevića, ili Toni Cetinski isto kao Bane Mojićević. Glume tamo neke strane pevače koji jesu zvezde ali 95% Srbije ih ne poznaje i samim tim je i šou izgubio na gledanosti.

  • ono sto se kaze Vreme: 12.12.2014 10:13h

    namestice Nedi pobedu da bi smirila strasti.

  • Darlinka Vreme: 12.12.2014 12:53h

    Pa nek napusti. Šta je ona umislila?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP