Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MACA DISKRECIJA SE RASPLAKALA I OTVORILA DUŠU

Nemam nikog u životu da me zagrli

Autor: Biljana Radulović | 11.05.2015 - 22:00:00h | Komentara: 5

Životna priča Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija, nikog nije ostavila ravnodušnim, naročito što oca nikad nije upoznala, dok joj je majka duševni bolesnik. Sve se to skupilo u bosanskoj pevačici koja se rasplakala i izjadala nakon svađe sa Goranom Rankovićem u rijalitiju “Parovi”.

Tužna jer nema  nikoga pored sebe:  Maca Diskrecija

Tužna jer nema nikoga pored sebe: Maca Diskrecija | Foto: Zoran Ilić

Macu je povredilo to što se cimer na nju izvikao jer je pila vino iz njegove čaše, posle čega je uplakana došla u ispovedaonicu. Ona nije mogla da kontroliše suze i jecaje zbog tuge koju je osetila jer nema ko da je zaštiti, ni u rijalitiju, ali ni u stvarnom životu.


- Razočarala sam se u Gorana, jer me je napao, a još više u Aleksandra, jer me nije branio. Kako sada bilo kom muškarcu da verujem? Kako da se udam za nekoga kad su svi ovakvi? Ja nemam nikoga da me zagrli. Nemam nikoga u životu - ridala je Maca i gušila se u suzama.

Nije mogla da sakrije suze

Nije mogla da sakrije suze


- Samo mi zagrljaj treba. Potrebna mi je ljubav. Razumem Aleksandrov posao i da mora u rijalitiju da bude kulturan, ali samo jedan zagrljaj da mi je dao, pa da mi bude lakše, to ga ništa ne bi koštalo - jecala je bosanska pevačica kojoj je cimer u krevetu mladi političar Aleksandar Požgaj.

Koliko joj je težak život u rasturenoj porodici bolna tačka, zbog čega mnogo pati, Maca je priznala u ovom trenutku rastrojstva.

- Nemam nikoga da me brani i bude uz mene. Jako sam nesrećna u životu. Glava me boli od svega. Razočarana sam u život i ljubav. Ne tražim u životu ništa skupo, samo želim sitnice. Ja sam loše životne sreće. Moraću da dignem neki kredit da bih nešto vredela u životu - potpuno slomljena žalila se Maca, koja je imala težak život.

Ona je u nekoliko navrata tokom rijalitija priznala da je neizmerno boli što otac nikada nije želeo da je upozna.

Aleksandar Požgaj

Aleksandar Požgaj | Foto: Emil Čonkić

Požgaj: Maca je naivna devojka


Političar koji je odmah po ulasku u kuću rekao da narod najviše voli Macu, zbog čega je i odlučio da spava sa njom u krevetu otkrio je da je o njoj stekao pozitivno mišljenje.
- Iako nisam često gledao “Parove” već sam onako usput čitao po novinama i na portalima, moram da kažem da sam potpuno promenio mišljenje o Maci. U odnosu na ono što sam mislio o njoj dok sam bio napolju, sada imam potpuno drugu sliku. Ona je dobra, ali naivna devojka. Iskrena je i kaže sve što pomisli - objasnio je Aleksandar zašto je promenio stav o Senadi.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 11.05.2015 22:05h

    talog današnjice

  • Natasa Pajovic Vreme: 13.05.2015 10:42h

    A čusteli ovu Mimi Oro kad zbunjeno pita 'a ko je ta djevojka'. dno dna

  • pravda Vreme: 13.05.2015 11:22h

    Ona kaze da tako nesto svakoj treba uraditi kao tijani koje su dronfulje? Sto znaci da.treba atini i vise od toga uraditi! fuj!

  • olivera Vreme: 13.05.2015 11:36h

    Uzas

  • nina Vreme: 13.05.2015 21:17h

    ATINA BEDO BEDNA. PA ZA TEBE NEMA RECI. PIHH BEDNICE. SRAMOTA ME JE STO ZIVIM U ISTOJ DRZAVI SA TAKVIM LJUDIMA POPUT TEBE. PSIHOPATO BOLESNA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP