Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PEVAČ PONOVO PROZIVA

Nikola Paunović: Šou je namešten, gmazovi su pobedili! (VIDEO)

Autor: Milica Slavković | 12.12.2013 - 16:15:00h | Komentara: 8

Takmičarski šou "X faktor" polako se približava živim emisijama, gde će takmičari moći da pokažu sve svoje glasovne sposobnosti.

Nikola Paunović

"Vi ćete meni": Nikola Paunović | Foto: Fejsbuk

Članovi žirija su dobili takmičare kojima će biti mentori, a pre toga takmičari su morali da prođu kroz krug eliminacije u boot campu. Neki od takmičara koji su ih oduševili tokom audicija, nisu ovaj put zadovoljili njihove kriterijume, pa su vraćeni svojim kućama. Mnogi od njih su razočarani, što je i razumljivo, a među njima i mladi pevač, koji je već poznat javnosti, Nikola Paunović.

Nikola je, kao i ranije, izrazio svoje nezadovoljstvo putem društvenih mreža, pa je isprozivao ovaj popularni šou na svom Fejsbuk profilu.

- E ovako..cisto da objasnim neke stvari posto DEBELJUCA kog gledate u celoj emisiji ocigledno ima neku debelu vezu..inace ne vidim razlog zasto bi ga pustali u pola emisije.. dobio sam NAJMANJI delic pesme..pojavio se NAJKRACE od svih ljudi iz moje grupe i to je bila odluka produkcije a ne moja..ja sam to ispostovao i trudio se da dam sve od sebe da svoj deo otpevam sto bolje... izasao sam odrzao cas pevanja ovoj dvojici gmazina i to im je JAKO zasmetalo.. pritom moj najmanji delic je pokusao da unisti jer dok sam ja pevao je urlao kao OVAN u mikrofon iako to nije bio dogovor. i da..ta dva GMAZA nisu ni dolazila na probe a nas sestoro je vezbalo celi dan... pa vi sad prosudite zasto nisu dolazili na probe,zasto su mene napali..a posle obojica prosli...hmm...mislim da je to skroz ok ..u svakom slucaju VELIKI POZDRAV SVIM DRUGARIMA IZ MOJE GRUPE ! - napisao je Nikola.

Nešto kasnije, pevač je postavio klip na kojoj zejedno sa grupom takmičara nastupa pred žirijem, gde je ponovo prozvao jednog od takmičara.

- Evo i nastupa! i pored ignorisanja MENE dok sam pevaio i snimanja neke "nebitne" osobe"smanjivanja mog mikrofona i pojacavanja "necijeg" opet nisu uspeli u tome da budem los... nemam ja nista odo ovoga realno...znam iz iskustva da sve dodje i prodje...ali jako jadno od strane tih ljudi.ZIVOT IDE DALJE.. ODE DZONI U NARODNJAKE! SRBIJA!!! - završava pevač.

Povodom cele ove situacije, oglasio se i član žirija, Kristina Kovač koja je putem svog Tviter profila, poručila da ona nikada nije učestvovala u nameštaljkama, pa tako nije bilo ni ovaj put i da je takvi navodi vređaju.

Nadamo se, da će mladi pevač ubuduće prestati da iskazuje svoja nezadovoljstva putem društvenih mreža, i napokon učiniti nešto povodom napretka svoje karijere.

Poslednji komentari
  • sava Kg Vreme: 12.12.2013 18:51h

    Decko, imao si priliku pre par godina u Operaciji Trijumf, skloni se jer da si imao nekog X factora do sada bi bilo nesto od tebe. A sad, pa pa i kreni sa tezgama od 20e jer toliko vredis.

  • Milos Vreme: 12.12.2013 22:34h

    Momak - iskuliraj. Pokazao si sve sto si umeo u "Operaciji trijumf". Ne laprdaj, i menjaj profesiju. Ne zato sto lose pevas, vec, zato sto to nije za tebe. Move on.

  • nr Vreme: 12.12.2013 23:03h

    ne pratim ovaj program ali ako ovaj covek nije prosao u uzi izbor a ovi koji iza izvode vokalne vratolomije koje zapravo ne lice ni na sta, onda de fakto deluje i te kako namesteno.

  • Vana Vreme: 13.12.2013 01:57h

    Svi oni znaju pjevati, ali to nesto, taj x nema svako. On je vec imao priliku i nije je iskoristio, znaci nesto fali. A i ovi komentari su mu katastrofa, on bi da ga oni promovisu, snime mu album a on ih jos od prve epizode pljuje. Momak ne ide to tako, previse si se umislio. Umjesto sto gleda kakav je tko bolje bi mu bilo da pogleda u svoje dvoriste.

  • Bole Vreme: 13.12.2013 08:46h

    Kakva pesma, takav ziri, takvi I takmicari....Fuj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP